Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
neverless
tag
Igen, én is ezért kérdeztem, mert elvileg ez a téma az SSD belső működése szempontjából fontos, tehát "alsóbb szinten" történik ez.
Nahát ezt most jól megaszontam, de mindegy, érthető valamennyire remélem. De jó lenne ezügyben valami megerősítés is.Amúgy köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, ha van még, jöhet

Gondolkodom valami soksokpingponglabdás focilabdás hasonlaton, hátha úgy majd megérti

De az a kép is jó, amit fentebb linkelt a kolléga
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nahát ezt most jól megaszontam, de mindegy, érthető valamennyire remélem. De jó lenne ezügyben valami megerősítés is.