Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok
Nem fogjátok kitalálni; én is SSD vásárlásán töröm a fejem

Igazából 2 éve akarok már venni, de véleményem szerint mostanság jött csak el az idejük.
Sooooooookat olasgattam itt a fórumot, és az olvasottak alapján nekem ezek lennének jók (sorrendben):
-Crucial C300 64 GB
-Intel X-25M G2 80 GB
-OCZ Vertex 2 turbo xx GB
Ja, értelemszerűen oprendszer lenne rajta, a programokkal, és a kb 1 darab aktuális játékommal.
A crucialt és az X-25M-et szoktátok itt nagyon mondogatni, mint best buyt. Ez még most is aktuális? A cruciallal szemezek nagyon, látom, hogy ősembertől "szokás" venni
40.5k ért jónak tűnik az.
Még 1-2 kérdés:
-Még mindig ez a kettő a "best buy"? (cruci C300, intel X-25M G2)
-GA-EP35C-DS3R alaplapom van. Ezzel ugye megy az SSD? BIOS-ban néztem, van AHCI opció. Nem tudom, ezen kívül kell-e van e még valami alaplap felőli követelmény.
-A Wear leveling miatt ugye mondjuk egy 64 GB-os cruci esetében max 50 gigát javasolt használni. Na most vagy ennyit szabadon hagyok rajta ~16 GB-t, vagy (és ami a kérdésem is), hogy járható-e az az út, hogy direkt csak 50 gigásra formázom, és unallocatedben otthagyok 16 gigát partícionálatlanul. Így is működik a wear leveling? Csak mert nekem így szimpatikusabb, hogy van 50 gigám, és azt megtölthetem csurig.Ha számít, akkor core2 duo E8400-am van, 2x2 GB DDR2 rammal.
OFF:
Próbáltam havernak is kicsit reklámozni ezt az SSD témát, de 1 óra után is csak ott tartottunk, hogy szar az ár/GB rátája. Hiába mondtam, hogy ne ezt nézze. Még egy fantasztikus hasonlatom is volt, de az se segített : Ha repülőt vesz, nem az a lényeg, hogy mennyi idő alatt van 100-on
Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

40.5k ért jónak tűnik az.