Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
engedo
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy SSD beszerzésén, a notebookomba, a Kingston 2. generációs V szériájából (SNV 425) szemeltem ki a 128 GB verziót.
Kicsit elbizonytalanodtam ugyanakkor, olvastam, hogy az Indilinx vezérlővel ellátott SSD meghajtókhoz képes a random 4k illetve 512k írás/olvasás terén rendesen lemarad (persze a HDD meghajtókhoz képest még így is gyors), ugyanakkor pont ezeken a téren a Momentus XT hibrid utoléri majd félár ellenében.
Szekvenciális írás olvasás a maga 160/220 MB adatok mellett teljesen rendben van.
Kérdésem, hogy akinek van tapasztalata Kingston SSD-vel, esetleg összehasonlítási alapja más SSD meghajtókkal, lenne kedves megosztaná velem?
Nem sürgető az SSD beszerzése, és bár csábító(bb) a többi SSD-hez képest az ára, inkább várnék amíg a gyorsabb SSD meghajtók, illetve márkák/vezérlők ára kedvezőbb lenne, ha ár-érték tekintetben a belépő-szintű Kingston nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm!
üdv
engedo
Aktív témák
- Egérpad topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Call of Duty: Warzone
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest