Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
Aktív témák
-
engedo
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy SSD beszerzésén, a notebookomba, a Kingston 2. generációs V szériájából (SNV 425) szemeltem ki a 128 GB verziót.
Kicsit elbizonytalanodtam ugyanakkor, olvastam, hogy az Indilinx vezérlővel ellátott SSD meghajtókhoz képes a random 4k illetve 512k írás/olvasás terén rendesen lemarad (persze a HDD meghajtókhoz képest még így is gyors), ugyanakkor pont ezeken a téren a Momentus XT hibrid utoléri majd félár ellenében.
Szekvenciális írás olvasás a maga 160/220 MB adatok mellett teljesen rendben van.
Kérdésem, hogy akinek van tapasztalata Kingston SSD-vel, esetleg összehasonlítási alapja más SSD meghajtókkal, lenne kedves megosztaná velem?
Nem sürgető az SSD beszerzése, és bár csábító(bb) a többi SSD-hez képest az ára, inkább várnék amíg a gyorsabb SSD meghajtók, illetve márkák/vezérlők ára kedvezőbb lenne, ha ár-érték tekintetben a belépő-szintű Kingston nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm!
üdv
engedo
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest