Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
engedo
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy SSD beszerzésén, a notebookomba, a Kingston 2. generációs V szériájából (SNV 425) szemeltem ki a 128 GB verziót.
Kicsit elbizonytalanodtam ugyanakkor, olvastam, hogy az Indilinx vezérlővel ellátott SSD meghajtókhoz képes a random 4k illetve 512k írás/olvasás terén rendesen lemarad (persze a HDD meghajtókhoz képest még így is gyors), ugyanakkor pont ezeken a téren a Momentus XT hibrid utoléri majd félár ellenében.
Szekvenciális írás olvasás a maga 160/220 MB adatok mellett teljesen rendben van.
Kérdésem, hogy akinek van tapasztalata Kingston SSD-vel, esetleg összehasonlítási alapja más SSD meghajtókkal, lenne kedves megosztaná velem?
Nem sürgető az SSD beszerzése, és bár csábító(bb) a többi SSD-hez képest az ára, inkább várnék amíg a gyorsabb SSD meghajtók, illetve márkák/vezérlők ára kedvezőbb lenne, ha ár-érték tekintetben a belépő-szintű Kingston nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm!
üdv
engedo
Acer TimelineX 3820TG | 13.3"| I5-430M | 4GB DDR3 | HD 5650 | 320GB HD | 6 Cella | 1.8 Kg |
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED SA500 SATA 2TB
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest