Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Elnézést a kérdéseimért
, visszaolvasva, valamint szakcikkeket olvasgatva, már végképp nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az új, most tervezett, Core™ i7+6-12(?)GBRAM+Win7 64bit konfigurációmhoz egy (ár miatt max.) 64GB SSD, a szintén csak tervezett Western Digital 1TB Caviar Green WD10EADS SATA III HDD mellé 
Segítsetek a döntésben! Mit nyerek azzal, ha az op rendszer, office, meg 1-2 program és játék az SSD-n van (sokminden úgy sem fér 64GB-ra, a virtuális memóriát meg nem szabad rátenni), azon túl, hogy a win hamarabb betöltődik?
Köszönök minden gyakorlati tanácsot!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, visszaolvasva, valamint szakcikkeket olvasgatva, már végképp nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az új, most tervezett, Core™ i7+6-12(?)GBRAM+Win7 64bit konfigurációmhoz egy (ár miatt max.) 64GB SSD, a szintén csak tervezett Western Digital 1TB Caviar Green WD10EADS SATA III HDD mellé