Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
picit utánaolvastam az SSD meghajtóknak, és visszatérő kérdés a trim - illetve a meg nem léte... jól értem, hogy ennek hiánya csak az írási sebességre van rossz hatással, az olvasást egyáltalán nem befolyásolja? ha jól értem, akkor törlésnél egyszerűen ott maradnak az adatok, csak a leírátóblákban kapnak egy törölve flaget - és ezeknek a felülírása már többlet időbe kerül amitől lassul a meghajtó. szoftveresen - trim utasítás nélkül - el lehet valahogyan takarítani ezeket a retkeket? ha időnként le kell futtatni egy progit az nem zavarna nagyon... próbáltam guglizni, de nem találtam rá egyértelmű választ...
CarPC-s elsődleges vinyó célra kellene, ahol a fő szempont a bootidő, illetve hibernálásból visszatérés minimalizálása volna. szóval ha az olvasást egyáltalán nem rontja le a mindennapos használat, akkor nem nagyon érdekelne az írás lassulása. az, hogy mennyi idő alatt hibernálja magát a gép amikor otthagyom az autót az nem érdekes, csak gyorsan kapja össze a gondolatait, ha bepöccintem a motort

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest