Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
"viszont amikor egy program a már felírt adatokat módosítja (mondjuk a win a pagefájlt) sokadszor ott már kénytelen a read-modify-write ciklust lefuttatni, ergó sokkal lassabb lesz mint az első esetben."
rájöttem, hogy fasságot beszélek.

ez a megállapítás akkor igaz, ha már teli van az SSD.
ha nincs teli akkor a módosításnál az üres területre helyezi el a módosított pagefájl "darabkát" ergo gyors lesz az írás.szal, ezek alapján valóban lassul az írás minél kevesebb a szabad hely. csak kérdés, hogy ez miként jön elő. ha folyamatosan sokat írunk az SSD-re és nem hagyjuk trimelni a meghajtót akkor idővel logikailag megtelik minden cella és kénytelen lesz a már telített cellákat felülírni, amihez read-modify-write kell.
nemtom, hogy ennek köszönhető-e, de amióta kingston ssd-m van azóta team fortress 2 néha megakad, van hogy fél percre. a feladatkezelőn keresztül megfigyeltem, hogy a steam.exe (vagyis a tf2) játék közben írkál az ssd-re. nekem most 15 gb szabad helyem van, a steam.exe pedig pár órányi játék alatt felír 5 gb-ot, ami jóval kevesebb, mégis néha megakad a játék. az a furcsa, hogy a jmicronos csx ssd nem csinálta ezt! bakker, pedig az nem is támogatja a trimet, csak a hyperfast futott a háttérben, viszont nagyobb a mérete, 40 gb helyett 64 gb, ezzel a levezetéssel viszont meg az a probléma, hogy a csx szinte teli volt állandóan, a kingstonon jóval több a szabad hely.
x-akta.
ha értettétek amit írtam akkor jelezzetek vissza. 
Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest