Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
nemtom pontosan mire is gondolok csak ahogy olvasgatok mindenfelé utána, olyan vagy működik rendesen vagy nem szaga van az SSD-s WIN-ek! nekem pl. a BIOS-ban nem is tudsz AHCI-t állítani, nincs ilyen lehetőség!!!
valamiért ugy érzem mintha 5-10 mp hamarabb bootolási időért nem érdemes ennyi pénzt bele feccelni!
hát könyörgöm MÁSODPERCEKről beszélünk!!!!
ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!
nyugodtan okíts ki lécci, mert lehet nem jól látom az egészet mert ugye nem értek hozzá csak olvasgatok egyenlőre, hogy tudjam érdemes-e ez nekem!!!!!!!!
Aktív témák
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!