Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#45150) proci985 válasza Bodor (#45145) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

az a hibernálás szerintem amit tiltottál.

alvás egyébként azért fontos asztalinál, mert ha az ember több programmal dolgozik egyszerre, akkor keltés után mind ott várja az embert, ahol hagyta őket, olyan rendben, ahol hagyta őket. tehát nem kell azon gondolkodni, hogy hol is hagytam abba tegnap este, hanem azonnal látszik a környezeten. egy játékgépnél ez kb mindegy, egy komolyabb feladatokra szánt gép esetében nagyon nem.

ugyanígy, a napi/heti egy fagyás lehet valakinek elfogadható, de ha minden fagyás után egyenként kell ellenőrizni minden nyitva lévő file statejét, úgy nagyon hamar sok idő megy el ezzel a tevékenységgel. ami helyett dolgozni is lehetett volna. tehát hosszú távon nem éri meg ezen spórolni, mert gyakorlatban az olcsóbb, megbízhatatlanabb SSD sokkal drágább lesz a belőle fakadó extramunka miatt.

arról nem is beszélve, hogy az RMA idő, addig meg vagy van póteszköz, vagy sürgősen venni kell egyet ha nem ér rá várni pár napot. plusz OSinstall + szükséges dolgok beállítása. játékgépnél ez megintcsak elfogadható, főleg, ha addig pl netezni levelezni van helyettesítő kütyü, de ez nem biztos, hogy minden helyzetben így van.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.