Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
válasz
balpis
üzenetére
Ez is jó kérdés, megint csak azt tudom mondani, hogy szvsz nem kivitelezhető, hogy a cache-en felüli területre felpakolj egy OS-t, mert
1. Ha először lenne rajta az OS, aztén állítanád be cachnek, akkor egyből le is takarítana mindent az Intel progija, amikor az SSD-n létrehozná a RIAD0-ás kötetet. (Én legalábbis nem találkoztam még olyan szoftverrel, ami teljes adatvesztés nélkül hoz létre tömböt, kb olyan(erős csúsztatással), mint amikor letörölsz egy partíciót, meg újra létrehozod...)2. Ha utólag próbálnál meg rátelepíteni egy OS-t, akkor meg a telepítő pusztítaná le (szerintem persze)
Mindezek ellenére szeretem a kihívásokat, és kevés esély ellenére neki is ugranék, csak hát egy apróság hiányzik: Nincs olyan deszkám...

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Amazon Prime Video
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest