Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Kellene egy kis segítség.
Dataram Ramdisk beállításához.
1;
Felraktam, első oldalon ugye settings 128 mega elég lesz nekem viszont mellette hogy fat 16 32 vagy unformatted legyen a partíció azt nemtudom mire rakjam. Motion-al is beszéltem ő fat32 re rakta viszont ocz fórumon meg olvastam hogy ők meg unformatted, nos szerintetek melyikre kellene?Boot sectornál gondolom windows boot sector-ra kell rakni.
2;
Másik dolog pedig a Load and save lenne fül lenne. Ugyebár a ramba tárolt dolgok kikapcs után elvesznek, ez a fül arra van hogy ne vesszenek el? beállítom a save-nél hogy pl hdd-mre mentesen egy képfájlt amibe a böngészőbe tárolt adatok vannak, loadnál meg persze ugyanez akkor bekapcsoláskor innen a progi kiolvassa az előzőleg kikapcs elött lementett adatokat és akkor nemveszik el semmisem? Jólgondolom hogy erre lenne ez a beállítás?Itt tempet kell létrehozni illetve más beállítást itt kell alkalmazni?
3;
Van még 1 options fül itt olyan van hogy manually set ramdisk timeout value és időt lehet megadni itt mit adtatok meg.?thx a segítséget előre is, sry ha hosszú voltam

Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest