Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
cimabue
tag
Sziasztok, a héten beröffentettem egy 120-as intel ssd-t, háát, nem semmi mennyit dobott a gép dinamikáján. Talán nem szúrtam el semmit, amit lehetett átpakoltam hdd-re, bár azt hiszem a lapozófájl letiltást nem szereti, így azt is csak áthelyeztem. Egy tesztprogram 210/100 körüli sebességet mutatott, ez nem tudom jó eredmény-e.
Iletve egy kérdés még: az intel ssd toolbox azt írja, a DIPM-et engedélyezni kellene, ez valami energia-gazdálkodási séma, vagy mi? Vagy csak laptopnál van jelentősége?
A hibernációt nem tiltottam le, viszont sleep-ből nem mindig éled fel a cucc, illetve elindul, de a monitornak nem ad jelet... valamit tuti elállítottam... Ha van tanácsotok energiasémára mit érdemes beállítani, azt megköszönöm.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest