Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
fanti
addikt
Sziasztok SSD guruk!
Én rendeltem egy Kingston SV100S2D/128G meghajtót sok olvasgatás után.
Úgy gondolom, hogy a konfigomon (lásd alul) sokat dobna egy ilyen SSD minden tekintetben.
Holnab vagy holnapután jönne meg a rendelésem.Átolvasva sok PH-s anyagot választottam a V100-as családot ellenben a V100+ családdal, mert az utóbbi jóval drágább és én ezt a rendelt meghajtót is hónapokba telt mire nagynehezen kigazdálkodtam, valamint a PH cikkei és tesztjei alapján nekem ez a V100-as tökéletesen megfelel.
Tudom, hogy AHCI módban kell hajtani és hogy a Win7-el kell lepartícionáljam az eltolás miatt és hogy az Intel chipset drivert is majd fel kell tennem. Nem klónozok partíciókat hanem ujra telepítem a rendszereket.
Szeretnék egy 15GB-os partíciót WinXP SP3-al használni, és a többi szabad helyre meg egy Win7 Professional-t tennék (64bit) és játékokat. És ugyebár WinXP alatt nincsen ez a TRIM támogatás oprendszer szinten és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek ez mennyire lesz zavaró vagy hátrányos?
Win7 alatt jó az oprendszer alap AHCI drivere, vagy telepítésnél adjam be neki pendrive-ról az alaplapom honlapján lévő legújabbat?Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy kinek milyen tapasztalata van a V100-as Kingstonokkal?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv!
Fanti
Aktív témák
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest