Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Tegnap megvettem az ADATA S596 Turbo 64GB SSD-t, ez jelenleg a legolcsóbb 64GB-os SSD, JMF616-os vezérlővel.
Van hozzá 3,5"-ra átalakító, 8 db csavar, USB kábel - nagyon szép. A meghajtó alapból formázott, szoftvert nem tartalmaz. A 3,5"-ra átalakítón a furatok túl kis átmérőjűek, a csavarmentes házam kis műanyag izéinek a tüskéi (amik a csavarokat helyettesítenék) nem férnek át rajta.
AHCI bekapcs, Win7 32bitet rátelepítettem, nem volt gond (kivéve, hogy néha pár percig nem haladt a telepítő, de a türelem megoldotta). A telepítés (=írás) nagyjából annyi ideig tartott, mintha 7200rpm HDD-re telepítettem volna, azonban olvasásban jobb. Pl. az egyébként is gyorsan induló Total Commander határozottan gyorsabban indul róla, meg a Windows alap programjai is hamarabb betöltődnek bekapcsoláskor (az óra melletti ikonokra gondolok, mint hálózat, hangerőszabályzó, értesítések, stb).
Amikor minden programot feltelepítettem, és jobban látom a változást, írok róla részletesebben.
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Home server / házi szerver építése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crimson Desert
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Gumi és felni topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest