- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hi!
napokban egy ssd-t fogok venni. az ellemző leírást elolvastam, és ott láttam meg, hogy meglévő xp klónozásnál particióeltolási gondok lehetnek.
nálam a klónozás nem backup filból fog történni, hanem egy futó xp alá bedokkolom a forrás hdd-t és a cél ssd-t. és klón hdd to hdd. jelen esteben kisebb méretű partició lesz létrehozva a célon. így szoktam meg. és acronis-t használok.
olvastam az itteni leírást, de akkor sem értem pontosan, konkrétan, hogy milyen lépéseket kell figyelnem. mbr mizéria és társai. meg hogy ha eleve jól van, akkor nem úgy lehet hagyni. vagy ilyesmi. lényeg, hogy egy kukkot sem értettem belőle.
ha valaki magyarul, pár mondatban, de magától értetődőnek vélt egy lépést sem kihagyva, szájbarágósan elmondaná, hogy mit is kéne tennem...
nagyon megköszönném...

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest