Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hi!
napokban egy ssd-t fogok venni. az ellemző leírást elolvastam, és ott láttam meg, hogy meglévő xp klónozásnál particióeltolási gondok lehetnek.
nálam a klónozás nem backup filból fog történni, hanem egy futó xp alá bedokkolom a forrás hdd-t és a cél ssd-t. és klón hdd to hdd. jelen esteben kisebb méretű partició lesz létrehozva a célon. így szoktam meg. és acronis-t használok.
olvastam az itteni leírást, de akkor sem értem pontosan, konkrétan, hogy milyen lépéseket kell figyelnem. mbr mizéria és társai. meg hogy ha eleve jól van, akkor nem úgy lehet hagyni. vagy ilyesmi. lényeg, hogy egy kukkot sem értettem belőle.
ha valaki magyarul, pár mondatban, de magától értetődőnek vélt egy lépést sem kihagyva, szájbarágósan elmondaná, hogy mit is kéne tennem...
nagyon megköszönném...

Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest