- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Elhatároztam, hogy meglepem magam egy 64GB-s SSD-vel és a kiválsztásában kérném a segítségeteket:
Mivel kizárólag operációs rendszer és alkalmazások lesznek a meghajtón és ezek minnél gyorsabb, zökkenőmentes indítása a cél, így valamilyen SF-1200 vezérlős megoldáson gondolkodtam, a pH!-s tesztekből is az derült ki, hogy ezek szélvész gyorsak.
Első körben a Corsair force 60-as meghajtóján akadt meg a szemem, aztán észrevettem, hogy nagyjából egy árban van a Corsair mellett G.Skill, Mushkin, Crucial SSD is, ami SF1200-zal van szerelve, és nagyjából ugyanazt tudja.
Műszaki tapasztalatom alapján csak a felhasznált flash és a firmware paraméterezése térhet el ezeknél a meghajtóknál, de gondoltam megkérdezem, hogy Ti melyik SF1200-zal szerelt 60gigás SSD-t ajánlanátok rendszerlemeznek? Esetleg ajánlanátok-e más - nem sf1200 - meghajtót, és ha igen, miért?
Köszi!
Dchard
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest