Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fracture333
aktív tag
válasz Integra #3220 üzenetére
én is láttam, korrekt kis film, jó kis bunyók, meg akciók vannak benne. egyébként észre vetted/vettétek, hogy donald sutherland az utóbbi időben a legtöbb filmben, meghal és megbosszulják? te mechanic, förtelmes főnökök, az olasz meló, volt még, itt van a nyelvem hegyén...
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
MA JELENT MEG A TOTAL RECALL REMAKE-JE MO.-N!!!!!
uhuhuhuu de kiváncsi vagyok rá, sokan azt ondták hogy jó volt az eredeti (szerintem is) és hogy nem kell remake, legalábbis nem ilyen gyorsan. én ezeknek az embereknek azt mondom ha nem érdekel ne nézd meg . egyébként voltak olyanok is akik kifejezetten sértésnek vették a remake-t. én star wars rajongó vagyok...mondhatni, de egyáltalán nem idegesítene fel a hír ha kijelentenék hogy csinálnak róla remake-t. megnézném és legfeljebb nem tetszene, akkor maradnék az eredetinél, és ennyi . mindenesetre a total recall remake-je nagyon zsírnak tűnik[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
amerikában már asszem aug. 3.án kijött, és elméletileg kicsit más a történet. nem illik bele a mars dolog, legalábbis ezt olvastam, utána már spoiler lett volna szal nem olvastam végig (valami youtube-os komment volt, azé aki már látta).
de azért ezt ne vedd kézpénznek, néha írnak olyan hülyeségeket, de azt biztosan tudom hogy nincs benne a mars.[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
ezt a filmet nem ismerem de az európai filmkészítéssel semmi baj nincs. pl a 007-esek meg a harry potter is európai (britt) ezenkívül van még rengeteg jó eu-s film. az argo és a magyar vándor is nagyon jó filmek (szerintem a legjobb magyar filmek), szal szerintem sok jobb európai film van mint amerikai. ez persze én vagyok, de szerintem sokan vannak még így vele
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
tényleg a shaun of the dead az egy hatalmas film, simon pegg meg nick frost, az beszarás az a duó
a 28 héttel később nekem kicsit már túl durva volt (nem vok nagy horror fan, viszont a fekete humort nagyon szeretem (pl zombieland vagy SotD ), de meg volt csinálva elég jól. pl ott vezettek be egy új "kamera állást" ha mondhatom így (amikor a kameraman rohan a zombik után, akik rohannak a srác után).[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz spammer #3267 üzenetére
a 007-es filmeket, legalábbis a daniel craig-eseket az MGM csinálja, ami britt*. a HP-nál a helyszín és a szereplők is angolok, de valahol mintha olvastam volna hogy maga a filmstúdió is angol.
az üvegtigrisek is jók, azokat is szeretem bár az első az ami igazán tetszett. de ki hogy van a magyar filmekkel, én néhányat szeretek. és lehet hogy világ viszonylatban nem nagy a magyar filmkészítés, de európai, és sok magyar szereti ezeket a filmeket. és vannak híresebb szinészeink is, pl csányi sándor vagy fenyő iván (most ezek jutottak eszembe) ők játszottak már külföldi filmekben is, ha olyan rossz lenne a magyar filmkészítés akkor ezekre a szinészekre a kutya se figyelt volna fel[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz fracture333 #3278 üzenetére
na most egy világ omlott össze bennem , az MGM is amerikai o.O, eddig abban a hitben éltem hogy az angol, többen is azt mondták nekem még régebben, mind1 akk az előző hsz a 007-es filmekre vonatkozó része egy f@szság
de mondjuk daniel craig angol, a történet is egy angol titkos szolgálatról szól, játszódik angliában is egyértelműen , valószínű ez is erősítette bennem a hitet hogy az MGM angol.[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz spammer #3281 üzenetére
na jól tudtam hogy a 007-es filmek angol filmek voltak, de nem emlékeztem teljesen jól, a régi 007-es filmek voltak angolok, még sean connery-sak meg a roger moor-osak.
és egyébként már sok amerikai filmstúdióban is rengeteg európai dolgozik, de ettől még nem európai a filmstúdióKEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz RexpecT #3297 üzenetére
lesznek részek amelyeket szerintem nem fogsz érteni de a nagyon nagy részét fogod. de ajánlom az összeset. én is tervezek valamikorra egy HP maratont 1-8-ig egy napon, uuuhh a végére már látni se fogok
(#3298) fezlergabor - így van!
egyébként valaki be tudja linkelni a PH rangok teljes listáját? mert csak olyat találtam ahol csak ezek vannak: újonc, lelkes újonc, kvázi tag, tag, fanatikus tag, őstag, PH! valami x4 és jómunkásember. de pl ármester, moderátor meg szakértő, ezeket nem tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
válasz Devid_81 #3330 üzenetére
jah, láttam én is, szerintem se volt nagy durranás, én csibefutam szintű filmre számítottam
egyébként nem rég elkapott egy ilyen animációs film néző kedv. eddig ismertem a toy story-kat, a monster inc.-t a shrekkeket, az ice age-okat, meg a nemo-t. viszont most megnéztem az olyanokat is amikről azt gondoltam hogy kisgyerekeknek valók.
megosztom veletek a listám és a számot amit adtam nekikcars - 7.5/10
cars 2 - 9/10
robots - 9/10 - robin williams nagyon jó volt
wall-e - 10/10 - ez abszolút nem gyerekeknek szól
up! - 7.5/10 - ez se gyerekeknek szól
cloudy with a chance of meatballs - 9/10
how to train your dragon - 11/10 - nem vagyok egy meghatódós típus, de ennek a végén azon kaptam magam hogy könnyezem
brave - 8/10
antz - 10/10 - woody allan, ez egy must watch.
egy bogár élete - 9/10 - ezt mondjuk már asszem régebben is láttam de akk kicsi voltam és nem értettem annyira.
rango - 11/10 - A LEGJOBB!
van még pár szerintem amik most nem jutnak eszembe.
a 9 című filmet még nem láttam de már fent van a listán.(#3336) littlelion21 - jah ok. elfelejtettem most az egyszer szerkeszteni, ember vok én is
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
a get the gringo-t láttad? az egy nagyon fasza kis film.
vagy a frequency-t? az egy időutazással kapcsolatos 90-es film, de végig izgultam az egészet, az egy nagyon jó film.
még a contact című film is nagyon jó, ufó-s sci-fi jody fosterrel. az is régebbi, de marha jó.[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
most látom hogy lesz új Bourne film igaz nem Matt Damon-nal, de szerintem Renner is jót fog alakítani. a Bourne trilógia nagyon tetszett. ajánlom őket másnak is.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
Tegnap láttam az emlékmást. vizúálisan kegyetlen jó a film, a történet is nagyon tetszett cask a végén a "főgonosszal" a harc kicsit gagyibb volt de mindent egybevéve 9/10
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz mondomén #3465 üzenetére
az faszájos kis film. nekem tökre tetszett benne az a megoldás amikor a főszereplő kémleli a vizet, és amikor a kamera előtt elment egy strandoló akkor a vizet mutatták, a következő strandoló elhaladása után ismét az embert ahogy kémleli a vizet, és így tovább. a cápa tényleg korrektül megvan benne csinálva
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
sokszor láttam már hogy szó van a "the cabin in the woods" című filmről, ezért néztem egy trailert....lehet ma nem fekszem le hanem megnézem
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
-
fracture333
aktív tag
megnéztem a batman - dark night rising-ot nem volt rossz, meg kell mondjam, bár szerintem kicsit túl hosszú, néha voltak unalmasabb részek, de érdemes megnézni egyszer. meg fogom nézni valamikor az egyet meg a 2-t is mert eléggé kapcsolódott a story hozzájuk, főleg az egyhez. 8/10 a részemről.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
megnéztem a "the cabin in the woods"-ot. 6.5/10 - de csak azért mert nem igazán szeretem a trancsírozós véres filmeket.
SPOILER
amikor lementek a lifttel és kiengedtek mindent, vazz az de komoly volt kicsit sajnálom hogy egyszerű zombikat választottak, amikor rengeteg....furább, igen asszem ez a jó szó, szal furább lények is voltak raktáron.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz Tibiajax #3655 üzenetére
azok úgy jöttek ki a liftből like a boss jobban mondva like 4 bosses
egyébként azok mit csináltak? láttam őket a képernyőn de nem láttam hogy mit csinálnak. legalábbis nem vok benne biztos. nekem úgy tűnt hogy leöntenek valamit vagy valakit benzinnel, de azt is alig vettem ki.KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz hoffman_ #3675 üzenetére
az inception az tényleg egy kegyetlen jó film, nolan egy zseni. bennem azért vannak kérdések, SPOILER pl amikor a lökések által álomszintekkel kerülnek feljebb akkor az utolsó lökés az az hogy a furgonnal belehajtott a vízbe a hídról, viszont az még mindig az álomban volt, hiszen ők igazából a repülőn aludtak. akkor onnan hogy ébredtek fel? az altató miatt nem tudtak csak lökéssel. azt mondták hogy a 10 órás repülő út már az első álom szinten is 1 hét. később azt is mondták hogy nem tudják kivárni a hetet mert megtalálják őket a projekciók. akkor ez most hogy is van? apró szőrszál hasogatás de akkor is érdekel, pedig sokszor láttam, abból kétszer magyar szinkronnal.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
másodszor láttam az emlékmást (a 2012-est colin ferrell-el) és van egy kérdésem.
SPOILER
előszőr a telefonon keresztül beszélt a képről hausernek a néhai hírszerző kollegája (hammond), aztán meg a felvételről saját maga a bankban. Milyen képről volt szó? milyen képet látott Hauser? második végignézésre se jöttem rá.
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz BITBOYS #3695 üzenetére
előszőr én is azt hittem hogy az a csaj lesz a hauser egyébként mért szart be a hang? csak egy hologram kivetítő volt a nyaka körül, mondjuk igaz hogy a hangja is más volt, ok nem szóltam, rájöttem
más és SPOILER LEHET
egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből azt a maszkos öltönyös bagázst a "the cabin in the woods" című filmben, komolyan sajnálom már hogy nem őket választották
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
válasz fracture333 #3745 üzenetére
link - előzőt már nem tudtam újraszerkeszteni mire megtaláltam
KEEP UP MOTHAFUCKA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest