Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz OPiiPO #117010 üzenetére
Én az eredeti 87-es Predatort se nevezném ZS-kategóriának. Meglepően jól összerakták; mind a képivilág, mind zenei téren olyasfajta készítői odafigyelés jellemzi, ami mindenképpen a többi, hasonló stílusú film fölé emeli, ráadásul az akkori világ egyik, hanem a legnagyobb akciósztárjának a jelenlétével. Elég csak megnézni a földönkívüli jelmezét is, profi munka.
Viszont attól, hogy minőségi akciófilm, még nyomokban sem tartalmaz sci-fit (nem is értem, hogy itt páran miért ezzel jönnek), hanem egy hihetetlenül hangulatos mozi - aki ebbe többet lát bele, az szerintem rossz úton jár.A 2. részt én legalább annyira szeretem, mint az elsőt, Danny Glover agresszív nyomozó karaktere és a városi környezet szöges ellentéte a nyugodt Schwarzeneggernek és a dzsungelnek, és úgy nyúlt hozzá a megteremtett alapokhoz, hogy nem sérült az előzménye. Ez mindenképpen dícséretre méltó.
Aztán eltelt sok-sok év, megannyi félregondolt folytatás, megszoktuk az évek alatt a karaktert is.
Shane Black koncepciója érthető, ő azt csinálta az új résszel, amihez igazán ért, és sajnos az is beigazolódott ismét, hogy miért kerüli a nagyköltségvetésű filmeket. Én azt érzem, hogy tehetséges író, és jó rendező, viszont nem tudja eléggé érvényesíteni az akaratát, az elképzelését a nagykutyáknál.
Majdnem minden film, amiben részt vett, megjelenéskor eléggé megosztotta a közönséget. Elég csak visszanézni az Utolsó akcióhős hatalmas bukását, amely később mekkora klasszikus lett. Vagy az Utolsó cserkészt és így tovább.Ő mesél, kifiguráz, de legfőképpen szórakoztat.
Amikor először írtam az új Predatorról, már akkor szóvá tettem, hogy megosztó lesz. Megértem, ha valakinek nem fekszik, hogy kedvenc szörnyét ilyen formában látja viszont. Nekem bizsergett a bőröm amikor néztem,megnevettetett, vagy épp csendben figyeltem ahogy akcióznak, végig lekötött - de ami ennél is sokatmondóbb, hogy az adott moziközönség akivel néztem, hasonlóan reagált. Szeretem, amikor a közönség együtt mozog egy filmmel, és ezt az új Predator maximálisan teljesítette.Aki ezt a filmet ZS kategóriának vagy nézhetetlen mocsoknak tartja, annak javaslom, nézze meg mondjuk ezt:
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Y720-15ISH Desktop (Ideacentre) Type MT 90H2 Gamer első tulajdonostól
- IPHONE 11 PRO MAX 64GB FÜGGETLEN
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest