- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Egy pár filmről kérnék véleményt:
1.:The Hills Run Red (2009)
Trailer: LINK2.:Zombi sztriptíz (2008)
Trailer: LINK3.:Motel 2 (2007)
Trailer: LINK4.:Haláli hullák hajnala (2004)
Trailer: LINK5.:Holtak háza 2 (2005)
Trailer: LINK -
BITBOYS
addikt
Kérni kéne a kiemelést
-
törölt tag
Olyan vagy
Én nagyon jóban vagyok a nőnemű egyedekkel
Sőt, tudnék vinni csajokat dögivel... -
Cola111
aktív tag
Year One [2009] 10/7,5
igazság szerint rétegfilmnek számít, vagyis örülhetünk, ha minden harmadik embernek tetszik majd. Nekem tetszett, nem kell sokat várni tőle.
The Pleasure of Your Company [2006] 10/5
vontatott, és már-már unalmas.
-
momih
újonc
láttam más is várja már, én is nagyon a farkasembert! a trailerek alapján jó lehet, mondjuk nekem a második után kezdett el inkább érdekelni a film! ajánlom nektek is:
http://www.youtube.com/watch?v=PVKyeMQcUNY
-
törölt tag
Most olvasom a Fűrész 6-ról, hogy betiltották, majd elnapolták a premiert...ppfff
-
törölt tag
Beszarás, akkor az én 42"-es tv-m kicsi?
BITBOYS megyek én hozzád zúzós mozit nézni, az elmúlt fél évben kimaradt a filmtermés 80%-a...
Nekem már csak házi-mozi rendszer kellene a lakásba, mert most nincs
Ezért is nem nézek filmeket mostanában -
BITBOYS
addikt
válasz
Tibiajax #15686 üzenetére
Majd megyünk hozzád sörözni, filmezni, kajálni
Vásznat már nem nagyon szeretnék otthonra, sajnos ahhoz tényleg moziszoba kell. 2 éve vettem egy 47 colos tévécskét ami tökéletesen kielégíti az igényemet. Most szinte minden adott a zúzós filmezéshez, de sajna az idő amit rászánnék egyre kevesebb.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #15685 üzenetére
sztem Integra már maga sem tudja... elveszett a nagyvilágba
Amugy, otthonra -de persze ez absz. magánvélemény- 46''-os méret a legfaszább.
Dehát, a mozi (vetítés) az más történet. Egyszer nekem is lesz egy moziszobám, de az olyan odabaszós lesz, h oda fog járni a fél ország.
-
Integra
titán
én úgy vagyok az avatarral, hogy ha már lesz saját 52-es sharp-om, akkor majd megnézem otthon. ennyire mozgat. pedig sci-fi bolond vagyok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #15677 üzenetére
mi a tököm az az avatar? az ami itt figyel jobb oldalt a nick-ek fölött?
én várom, hogy legyen már, de még 1-2év minimum...
ui: viccet félretéve, én sem várom annyira... amit eddig láttam belőle, az alapján azt mondom, hogy megnézem, ha hozzám kerül és nem lesz más, de annyira nem vagyok bezsongva...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #15676 üzenetére
látod Arnold bácsi, máris 3-an vagyunk a fedélzeten
-
csimav
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #15670 üzenetére
Nah megnéztem a REC-et is és a Wolf Creek-et is.
Figyelem spoiler veszély!REC: 10/10
Jó horror film.Kemény az öreglány az elején, amikor beleharap a rendőr nyakába és az is, amikor a kis csaj eszik egy kicsit az anyjából.
Bíztam benne, hogy a TV-sek kijutnak az épületből, de ez nem így történt.
Tehát összességében egy jó zombis film.Wolf Creek: 10/3
Az első 3/4 óra egy semmit se érő marhaság és utána sincs olyan nagy horrorisztikus témája a filmnek. Annyi, hogy a garázsban van 1 hulla a falon, meg a csaj ki van kötözve aztán szórakozik vele az öreg. Aztán van egy kis autós kergetés meg egy kis gyilkolás a végére.. Aki eddig nem nézte meg, az ezután se tegye, nincs értelme.Arnold2: Az Amerikai Pitének az összes részét láttam már, de a Sex Drive jó lehet. Köszi.
Nokia-tól kaptam egy ötletet: The Hills Run Red
Jónak tűnik a trailer alapján, holnap megnézem a filmet.Tudnátok 1-2 olyan horror filmet mondani, ami a közeljövőben jelenik meg?(1 héten belül)
-
Arnold2
őstag
válasz
Integra #15584 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, hogy mit fog alkotni. Úgy érzem sok potenciál van az úrban. Bár a District 9 nálam nem aratott akkora sikert, de tuti megnézem a rendező úr következő filmjét. (S hogy kellene e folytatás a D9-nek? Szerintem nem. 3szor kellene jobb legyen mint az első film, hogy üssön.De majd meglátjuk, majd meglátjuk)
(#15599) puttputt: Hmm adok neki egy sanszot. így tréler alapján tényleg nagyon retro. 1 éves volt már a film, mikor én megszülettem
(#15612) Jégkokó: De király volt, nem? Nem egy felejthetetlen darab, de el lehetett nevetgélni rajta. Én pl a trailer alapján rosszabbra számítottam.
(#15650) csimav: pl: Sex Drive, American Pie: The Naked Mile
(#15660) Integra: A golyóid szentségére NE nézd meg. Nem akarod te azt. Tudom miről fog szólni, s egy férfi ember sem akarhatja az végig ülni.
(#15662) Cola111: Végre egy szak és műértő!
(#15669) monstre: ...
Na majd legközelebb beszólok. Addig gondolkodj el, hogy miért vagy most lebaszva.
Csak én nem várom ezt az Avatart? Kezdem magam egy fős szigetnek érezni. S amit olvastam róla a sztori sem saját. Most olvastam ki egy könyvet amiben már lelőtték ezt a dolgot, s a végén az író is hozzátette, hogy még ő is kölcsönzött innen-onnan. Majd meglátjuk milyen lesz az Avatar...
-
mephi666
nagyúr
válasz
dragonfx #15664 üzenetére
jah, a c30 a legjobb az egész filmben... spoiler: csöpögős-romantikus-vámpíros mese az egész... sok sörrel meg csipsszel elmegy
(de nem ér fel mondjuk közel sem a stoker féle dracula vagy az interjú a vámpírral magasságába... de még talán a kárhozottak királynője is lekörözi szerintem... az egy jókis 1.5órás klipp
)
egyébként asszony unokatestvérének a barátnője is megnézte vagy 15ször, de ennyit nem ér az egész... valahogy a csajoknak bejön ez a: "a megközelíthetetlen vámpír srác beleszeret az ember lányába és dúl a romantika, a végén pedig önfeláldozás-vámpírráválás-örökszerelem-satöbbi"
-
Cola111
aktív tag
jajaja, nagyon nagyok
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #15660 üzenetére
hát jahhh
én az első részét 3x próbáltam megnézni a legjobb eset mikor a 2/3áig jutottam bealudtam rajta....abban van hogy a srác egy fullos volvo c30cal csapat a csajért mindig??..na talán ez a rész értelmes volt benne.
én barátnőm is odavan érte remélem nem veszi észre a reklámjátMás:
vakító fehérséget látta már valaki??
az avatar jó film lesz jah.
én tegnap a gamerről néztem előzetest
-
Cola111
aktív tag
Grindhouse [2007]
A Grindhouse a '70-es '80-as évek amerikájában készült kis költségvetésű zúzós B kategóriás filmek gyűjtőneve. Több filmet játszottak egyszerre a mozikban, általában párosával. A filmek gyakran rosszul voltak vágva, de előfordult az is, hogy egy-két tekercs hiányzott, a hangyás kép meg szinte természetes dolog volt. Így kaptunk egy jegy áráért két igazi B kategóriás vérözönt. Ez pedig nem más, mint Tarantino rendezésében a Death Proof, és Rodriguez munkája révén a Planet Terror. A két film együttesen jelenleg a Grindhouse néven fut a filmvilágban, beleértve a három fake trailer-t is.
ez Grindhouse, had szóljon!
9/10
-
lazlo8
tag
nov 19.-én lessz a twilight köv. részének a magyar premierje. Erre mint én földi halandó van esély h bejussak? lehet rá venni jegyet?ugyanugy lehet rá foglalni pl. neten v telon v élőben vagy a magyar premier csak kiválasztottaknak van?
Asszem csut 0.órakor lesz. igazság szerint kurvára nem érdekel a film de bnőmet igen szoval ezért érdekelne a premier. -
csimav
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #15625 üzenetére
Leszbikus vámpírok gyilkosai: 9/10
Most néztem meg reggel. Szerintem jó film. A "takaros kis menyecske" szövegen nem nevettem, szerintem tök normálisan mondta.A csajok tényleg jók voltak, jöhetnének hozzám is, csak ne a véremet szivják(hanem mást
).
A vége is jó volt, amikor mutatták a farkasembert
A dagi csávóhoz meg beülhetett volna egy csajMai kínálat:
Wolf Creek
REC
Drag me to Hell -
mephi666
nagyúr
Michael Mann hétvégét tartottam...megnéztem 2 igen remek filmjét (spoiler)
pénteken kezdtem a Szemtől Szemben (Heat) c. alkotással, tegnap pedig megnéztem a Közellenségek-et (Public Enemies)
mindkét film szerintem fergetegesen jó, pörgős és hangulatos volt... (habár a szemtől szemben-t már mintha láttam volna korábban...) elég erős párhuzamot lehet a kettő sztorija között húzni, de élveztem őket... egyáltalán nem unatkoztam, pedig 140 és 170perces filmekről van szó... a szereposztás kitűnő, a zenék is meg minden...
nem is írnék többet... aki nem látta őket, annak mindenképp meg kell néznie mindkettőt... 9/10-et adok mindkettőre
ui: közben megjött a kedvem ahhoz, hogy megnézzem a dobermann-t is n+1-edjére
-
Rusher
őstag
Gran Torino
Az utóbbi idők egyik legjobb filmje nálam...... végtelenül egyszerű, letisztult sztori kiváló megvalósításban. A vége meglepő volt nem tudtam mire számítsak, de végül is érthető volt. Clint Eastwood remek karakter volt benne....nemhiába tud még az öreg. Szinkronnal érdemes nézni kva jó szövegek vannak benne. Tetszett.
10/10
-
Tibiajax
nagyúr
Up
Az első 20 perc csodás. Az 10/10, nálam. A többi viszont.....
kár érte, nem lett volna egyébként rossz, sőt. De a kutyákkal teljesen elbaszták nálam, a kiengedett kutyás repcsiknél meg már majdnem le is kapcsoltam, nagyon erőltetett mosolyom közepette.. pedig, tényleg olyan szépen indult, a vége is szép...
Elcseszték.
6/10 -
Xmodule
őstag
En ennel kicsit többre szämitottam, de amugy nem volt rossz...
-
dragonfx
veterán
határvonal
értékelhetetlen, fél óra után kinyomtam, semmi sztori, összefüggés, drogcsempész téma de unalmas semmi akció 5/1
-
Psychonaut
veterán
Pokolba taszítva (Drag me to Hell): 8/10
Végig borzongató, a vége különösen jóra sikeredett. -
törölt tag
A melegkonyhához honnan szereztetek feliratot?
-
diablo1984
veterán
Wolf Creek- A haláltúra: tipikus, ha gond van essünk pánikba dolog fussunk, de ne kapjunk fel semmit sem, amivel a gyilkost meg lehet gyilkolászni....buta, buta, buta.....5/10
-
I_Am
veterán
válasz
csimav #15632 üzenetére
Ezeket várom:
Nightmare on Elm Street
Sorority Row
Jeepers Creepers 3
Imádom ezt a nőt
Daybreakers
The Wolf Man
The CraziesEzeket nézem meg a közeljövőben:
The Hounting In Connecticut
The Collector
Severance
Blood
The Last House On The Left
Drag Me To Hell
Pandorum
o REC közönségreakció a moziban
The Objective
Grotesque-en erősen gondolkozom, bírom a trancsír filmeket, ha van mellettük azért történet is, egyelőre ez szerintem csak egy mészárfilm. -
csimav
őstag
Október 29.-én jön a Fűrész VI. ki, mit tud róla?
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #15640 üzenetére
bár megnézve az előzetest, nem tűnik komolynak ez sem....
-
Tibiajax
nagyúr
igen, mondjuk fura is volt alatta végig, egyfolytában ne légy barom-érzetem volt, attol függetlenül, h tudtam, ez nem az a film, ez nem parodia, de mégis.. csont ugyanaz volt. A parodiában Wayanséknek tehát sikerült abszolut megvalositani az érzetet, ill. az egész gettohangulat kifigurázását. De mégis, pont emiatt, mert a ne légy barmot (az 1-et) imádtam, imádom, millioszor láttam, mégis fura volt az egész, h ez ugyanaz, de mégsem, ez komoly akar lenni.
Mindenesetre, én akkor is egy szemétnek tartom, azt a világot is, meg magát a filmet is
de ez persze, csak magánvélemény, innen, kelet-Európából -
-
I_Am
veterán
válasz
diablo1984 #15635 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
#54715584 #15634 üzenetére
nem, annak más volt a címe és egetverően szar film.....
meginogtam, ugye nem, ugye nem?mertha igen, akkor miértnem outpost- vagy helyőrség, ahogy magyarul hívják?!
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #15629 üzenetére
Ez a zombis film nem olyasmi ugye, hogy pár ember visszatér egy föld alatti bunkerba és életre kelnek a náci zombik?
Vagy az másik film volt? -
Pitterix
őstag
Fighting :
Több lett belőle, mint vártam.
De inkább kellemes kis film, mint igazi bunyós akció.
A nagyi jó arc.
Azért kár, hogy kiszámítható az egész film.
Végül is egynek elment....6\10
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Ma megnéztem 2 horror filmet: Náci Zombik:10/7 , Péntek 13: 10/8 .
Ilyesmi stílusú filmeket tudnátok mondani? Tehát, ahol van egy csapat egy erdei táborban vagy nyaralóban... vagy valahol és ott egyesével "lemészárolják" őket, majd a film végén is van egy csattanó.
Tehát ilyesmi filmcímek érdekelnének, lehetőleg új(2008-2009-es) film legyen.
Fűrész kilőve, összes részét láttam.
-
Bibby
addikt
Hehe... ennek baromira nem lesz sztorija. Érdekes hogy sokan még mindig ragaszkodnak ahhoz micsoda története lesz, pedig a trailer-ből ennél világosabb már nem is lehetne az egész.
Meg egy hozzászólásban olvastam, a lények azért ilyenek, hogy nyugodt szívvel rákerülhessenek a happy meal menükre, stb... ez lesz jellemző erre az egész Avatarra. Sajnos. -
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #15620 üzenetére
Egyetértek zombis filmnek nem rossz ez a Nácizzombik, de igazából az utolsó fél órában vált élvezhetővé a film, viszont érdemes kivárni. Bár még mindig nem tudom eldöntetni, hogy komolyan vegyem-e a filmet, vagy csak poénnak szánták, mert én is inkább nevettem rajta. 7/10
-
Cola111
aktív tag
válasz
diablo1984 #15627 üzenetére
„Egy vonat”, ami síneken halad, és bármikor kisiklódhat, amire felszállunk a terheinkkel, a gondjainkkal együtt, és egy ideig nem szabadulhatunk onnan. A cél/végállomás ismeretlen, nem tudni, hol van, mikor érünk oda, de egyszer csak, hirtelen a semmiből, ott találjuk magunkat. A film, ezt ragadja meg, ebből indul ki, annak is a fájóbb, oldalát mutatja meg. A feledésről, felejtésről, a hibákról, a mindennapi problémákról, kapcsolatról, és betegségről szól. Az életről, amikor egy vonat, megváltoztatja három ember életét. Kőkemény érzelmek, és egy erős dráma nyitja fel szemünket az elmúlásra. Amit nem akarunk, átélni, és átérezni. Hisz az élet úgy a legkönnyebb, ha van valaki mellettünk, s ott áll mögöttünk mindig, mindenkor. De, ha nincs senki, akkor egyedül maradunk és elveszünk.
-
Cola111
aktív tag
Rails And Ties [2007] 6/10
-
Sweet Lou 6
addikt
Leszbikus vámpírok gyilkosai: 8/10
A címről azt hittem valami gagyi home made lesz, de kellemesen csalódtam. A poénok nagyon jók benne, a szereplők épp annyira idegesítőek, hogy viccesek legyenek. A csajok is szépek. A story tipikus fantasy, a kivitelezése se rossz. Ja és ami tetszett még az a szinkron: mikor az elején azt mondja, hogy ,,takaros kis menyecske" (olyan jó parasztosan) kb. 2 percig nevettem.
Összességében nekem bejött ez az angol agymenés.
-
I_Am
veterán
-
diablo1984
veterán
Képlet: egész türhető film, csak valahogy a varázs hiányzott belőle, valahogy nem éreztem teljesnek a filmet...jó jó, bár spojler az apokalipszis dolog meg az ufók eléggé ismerősek valahonnan, pláne az ufó noé bárka terv, de vajon honnan? megvan Neo bácsi játszott nemrég egy ilyenben...spojler off
egy 7/10-et megér, de érdekes, hogy miért mindig amcsik vannak a filmben, hogyhogy nem mondjuk az Éva egy Xin Jao Ping Chung? azokból annyi van mint a szemét, ezek meg majdnem szomszédok is...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix #15619 üzenetére
dehogynem..
aminek készült, annak tökéletes volt. De, ahogy olvasok rola geek-blogokon, nagyjábol ott is hasonloan éreztek a film alatt és után, ahogy én. Szuper volt, tele klissével, meg poénnal, de pont ezért volt jo. A náci zombik visznek mindent
ps. hdben néztem, szinkronal. és így szuper volt. végig feszültem, és röhögtem hangosan, rég nevettem ilyen jot már filmen. egyik best szkeccs, amikor elindul a hoszánko, és nagytotálban mutatja ahogy huzza a zombit maga után
valaki irta, h unalmas, meg vontatott.. jézusom. az gyorsan nézzen meg 10-20 reklámot egymás után, az talán nem lesz unalmas -
dragonfx
veterán
Elrabolva
kitünő film, jó egyedi sztori, nincs benne üresjárat van bunyo lövöldözés van mondanivalója autos nyomulás.és a mindig 1 lépéssel előttük való effektus nekem irtóra bejön.nagyon jó a főszereplő alakítása és kiválasztása a filmhez.nincs értelme többet írnom csak áradozni tudok a filmről rég láttam iylne velős faxa akciófilmet.
mindenkinek kötelező darab.
tökéletes. 5/5*..vagy mondhatnám 10/11.nek is..... -
Tibiajax
nagyúr
Dead Snow
Rövide, tömören: kuuuuurva nagy film. ein. zwei. dieeeeeeeee
9/10 (kategoria: horror/parodia) -
Integra
titán
most megy a lovagregény.
ezt mindig jó megnézni -
diablo1984
veterán
világok harca 2: egyszerűen egy fos, ilyenre kár az időt is eltölteni....
1/10
20 évvel később: vagy 2x már nekikezdtem de 10 perc után megunom....sz@r dettó mint az előző film, nézhetetlen fos....1/10 -
Jégkokó
veterán
Ma néztem meg a Leszbikus vámpírok gyilkosai című filmet, igazábol még sose hallotam róla pedig idei film. A koncepció hasonló volt mint a ragadozó csajoknál csak éppen itt vámpir bulák voltak.
-
dragonfx
veterán
Pláza ásza
szerintme egy klassz kis vígjáték szokásos happy end...ilyesmi sztori még nem nagyon volt.nekem bejött. 4es.
Ahonnan nincs visszatérés
akciónak feltüntett akcióvígjáték szerintem.bérgyilkos film kissé gengszteres beütéssel.érdekes furcsa sztori.1x nézhető kategória.
3 -
Xmodule
őstag
The Ugly Truth
Jo film, tetszett. -
Cola111
aktív tag
The Others [2001]
A mozi erőssége nálam Nicole Kidman (Grace Stewart) és gyermekei közti viszony ábrázolása. Egy ideggyenge anyának és a tőle kicsit félő, de őt mégis imádó csemetéinek jól megcsinált történetét látjuk, melyet az utolsó percek váratlan fordulata tesz igazán elképesztővé. Nem zseniális ez a film, nem mérföldkő a műfajában, de képes megragadni és elgondolkodtatni ezért 8/10
Right at Your Door [2008]
mi történik ha magunkra maradunk az eluralkodó pánik, frusztráció és a médiából érkező torz és hamis információáradat közepette.
6/10
-
legiaap
félisten
Ocean's 13: 7/10
Mit is tudnék mondani. Az előző kettő simán leveri.
-
legiaap
félisten
Képlet: 8/10
Nagyon jó film, bár mondjuk a végén az ufós járműveket én nem így ábrázoltam volna. -
Zoli1222
őstag
Az új Star Trek nagyon tetszett. 9/10
Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest