Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz tibi666 #21126 üzenetére
Tucker, The man and His dreams
[link]
nagyon jó filmerről felismered: Hold That Tiger
meg a Tucker Torpedorol is! gyönyörű gép[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz tibi666 #19473 üzenetére
Persze ezt én értem, de ezek a tünetek 5-10 perc után is jelentkezhetnek és ha valaki nem tud alkalmazkodni, rosszul érzi magát tőle akkor nem néz végig egy 3 órás filmet....lagalább is én, ha ennyire rosszul lennék tőle biztos, hogy nem szenvedném végig.....de lehet én látom rosszul....
Integra Én még nem voltam imax moziban úgyhogy nem tudom mit válthat ki....otthon hát igen eleve mire megfizethető árban lesz egy ilyen tv+forrás addigra lehet, hogy már olyan lesz tényleg amihez nem kell szemüveg.
-
mv
aktív tag
válasz tibi666 #19418 üzenetére
Figyelem! Bojler!
Az egy olyan ásvány, amelynek látszólag nincsen tömege, képes lebegni. Valószínüleg emellett még kellő szilárdsági jellemzőkkel is rendelkezik. A film elején a társaság főnökének az irodájában láthatjuk az anyagot, később a lebegő hegységet, amelynek szintén unobtainium az anyaga. Képzeld csak el, hogy miket lehetne építeni ilyen anyagból. Nem csoda, hogy a filmben az értéke 20millió dollár kilónként.
--
janos666: a filmet csak ajánlani tudom. Érdemes megnézni.[ Szerkesztve ]
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Face8814
őstag
válasz tibi666 #15491 üzenetére
Szerencsére a Sunshine-nak semmi köze Bruce papa "világmegmentéséhez".
Mondhatni nem egy kategória. Minőségben sem.
Nyugodtan nézd meg, ha lehet HD-ben. Úgy piszkosul nagyot üt!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Arnold2
őstag
válasz tibi666 #15491 üzenetére
Neeeeem nem Armageddon klón, sokkalta jobb mint az (szerintem). Ha nagyon hasonlítani akarom valamihez akkor legyen az a Halálhajó/Event Horizon
Ha az utóbbi tetszett, akkor sanszos hogy ez is fog.
Semmi olyan Bay féle "amerika a király,és folyjon a nyáltenger".
De nem bírom M.Bay-t. Többek között azért is, mert felfedezte Miss Tömpe új 2009-et[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz tibi666 #15474 üzenetére
pl.katasztrófafilm:d
-
mephi666
nagyúr
válasz tibi666 #14041 üzenetére
usual suspects hatalmas film... remélem tetszeni fog... 2-3szor láttam, de tényleg nagyon nagy... utána levezetésnek nézd meg a sziki-szökevényt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest