- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Konkrétan nekem tetszett, nem tudom mi bajod volt vele, szerintem elég jóra sikeredett!
SPOILER!
Pont, hogy az első lett hihetetlenül gagyi, mikor elmentek a katonákhoz segítségért, és akkor védelemért cserébe dugást követeltek.
Nagyon nagy értelem, mit ne mondjak.
Hogy értsd: Szerintem egy zombis filmben lenyomni egy ilyen sztorit.... elég gáz.

/SPOILER!
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
Integra
titán
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
-
Pitterix
őstag
-
legiaap
félisten
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
t1
veterán
-
Arnold2
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
-
Face8814
őstag
-
Thunderzolee
veterán
Gondolom csak elővigyázatosságból van a tengeren az a börtön.
Ha kiszabadulnak a nanoizék, max a hajót megeszik, aztán szépen belehullanak a tengerbe.
Meg hát az nem pont börtön, elvileg orvosok is vannak ott, nem lepődnék meg, ha kiderülne, h jobban felszerelt kórház van a hajón, mint bármelyik szárazföldi hiper-szuper high-tech hollywoodi magánklinika, h kiszedjék a kis buksijából a nem rendeltetészerűen ott levő dolgokat.monstre:
Köszi ezt a három filmtippet, (Memento, Slipstream, The lost room), beszerzem őket én is.
SG-n mindig bemutatják az új filmek trailereit, bár a kép/hangminőség nem mindig tökéletes, de legalább nem kell keresgélni, meg van fórum is alatta. -
törölt tag
-
B€zs€
tag
Jackie Brown-t is tudom ajánlani!
Hatalmas film!
-
PazsitZ
addikt
-
lorcsi
veterán
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
-
Wolverine
félisten
-
Leeza
tag
Persze, de ne a hangalámondásossal hasonítsuk már össze... Annak már rég lejárt az ideje, akár alkalmazzák még itt-ott, akár nem. Van egy-két film, aminek tetszik a szinkronja, ezek főleg vígjátékok, abban tudnak nagyot alkotni, de többségében eredeti nyelven nézek filmeket, sokkal nagyobb élmény.
-
Leeza
tag
-
Wolverine
félisten
-
Face8814
őstag
-
Wolverine
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Sipi16
őstag
-
adalbert1
veterán
-
lorcsi
veterán
-
Bibby
addikt
-
lorcsi
veterán
-
MmDorian
őstag
-
Eagle16
addikt
-
Wolverine
félisten
Ha nem eredeti hanggal nézed, sosem találod meg a Kill Billben Samuel L. Jacksont vagy a Tiszta románcban Val Kilmert

diablo1984: a spíler német szó (Spieler), a jelentése játékos; a zsargonban kb. "arc, pofa, ember" a jelentése, de nem teljesen ennyi, ez egyfajta elismerést is jelent.
-
diablo1984
veterán
jujujujjj, azért sthol is csinál érdekes szinkronokat, de ennek ellenére ő még a jobbak közül van! 1408 pl pocsék szinkronnal jött ki(nekem pl a csóka eredeti hangulata nem jött át), a batmanben joker buci hangja sem eltalált(inkább mellélőtt) volt! de számtalan film van manapság is, amit a szinkronnal kissé elrontanak....
mod: vagyis nem a filmet, hanem a színész alakítását nem adják vissza a filmben...
-
Versus82
aktív tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
brownus
veterán
mi is tegnap néztük meg, nekem tetszett. a film képi világa rendben volt és a drogos hallucinációk megjelenítése is, az pláne! lehetett volna kicsit több akció és bullet time a filmben, nem csak az az egy.... és mark-nak lehetett volna kiéltebb és szomorúbb feje is
jó volt a zenei aláfestése is a filmnek, 7/10, lehet ez a 7 sok is egy kicsit.... sajna mb volt a corvinbanazon mosolyogtam, hogy a filmben szerepet kapott sucre, és earl faterja

jaja, hitmantől sokkal jobb!
(#7578) deniro2, ha jól tudom a scriptet tarantino írta, és az első felét ő is rendezte. onnan vette át a staféta botot roudrigez, hogy megérkeznek mexikóba!?
-
G@bi90MR
aktív tag
Max Payne 2: The fall of Max Payne története
"A játék történetét tekintve igaznak bizonyultak azok a hírek, hogy bonyolultabb szálakon fut a történet, több a történés, az azonban sajnos nem, hogy hosszabb játékidőre számíthatunk. Én hozzávetőlegesen 8-9 óra alatt végigvittem a történetet (de lehet csak én vagyok túl jó ). A második rész kb. egy évvel az első után játszódik. Itt Payne nyomozó már egy harcedzett rendőr, akit megkeserítettek a múlt eseményei. Azonban váratlan fordulatként, felesége és gyermeke halála után (lásd első rész) ismét szerelmes lesz, egy bizonyos Mona Sax-ba (majdnem sex). A probléma ott kezdődik, hogy a kiszemelt hölgyemény a másik oldal egy valószínűsített bérgyilkosa. Ezért van, hogy a fogdában találkozunk vele. Itt egy a Max Payne-re erősen hasonlító ürge még be is azonosítja, hogy őt látta valami tett helyszínén. A történet folyamán többször is találkozunk a probléma forrásával, hiszen most ő körülötte forognak az események. Két alkalommal még a bőrébe is bújhatunk, amikor is Max ájultan fekszik valahol. A játékban lényegében azért hajszoljuk az igazságot, hogy segíthessük társunkat, ezért minden erőt megmozgatunk, mindenkin keresztül gázolunk, aki utunkat állja. Feltűnik néhány ismerős figura is a játékban, ezek azok, akik az előző részt túlélték valami úton. A szálak addig-addig keverednek, mígnem eljutunk a történet elején látott helyszínre (mint az egyben).
Itt sajnálattal vesszük tudomásul, hogy barátnőnk tényleg a másik oldalon áll.. Azonban az elfogásával, vagy legyőzésével nem kell foglalkoznunk, mert a főellen egyetlen lövéssel végez vele. Ezt követően mintegy bosszúálló angyalként vehetjük őt üldözőbe és nehézkesen végezhetünk vele. A történet folyamán kétes ügyletekbe is keveredik hősünk. Ezek közé tartozik, amikor maffiózókkal karöltve harcolunk egy rövid ideig, vagy amikor lelőjük kolléganőnket, aki mellesleg nem tiszta. Éppen ezért a játék egy bizonyos szakaszára törvényen kívülre helyeződünk."Forrás: www.gamechannel.hu
-
diablo1984
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
diablo1984
veterán
-
<NewL>
addikt
-
Dilikutya
félisten
Egy jó rendező nem minden. Adj mellé egy béna forgatókönyvet, kevés pénzt a trükkökhöz, és kösd meg a kezét, és rögtön úgy dolgozik, mint Uwe Boll
. Ettől függetlenül szórakoztató a Robotzsaru, bár a 3. része már tényleg nagyon szar, az elsőt viszont én is megnéztem már számtalanszor. VHS-en szocializálódott fiatalságunk alapfilmje az is, ott van a helye a narrátoros Amerikai ninja mellett.Integra: bocsi
SPOILER folytatás: és még a karaktere is majdnem lényegtelen, erre a szerepre elpazarolni Laurie-t hiba volt. -
Tibiajax
nagyúr
Robocop 1 rám is vár itt hájdéjben, de még nem szántam el rá magam, pedig anno nekem is kimaradt ez. A T-vel meg szerintem blődség összevetni, Kassar és Vajda filmje galaxisokkal nagyobb anyagi kerettel, forgatókönnyvel, stábbal, színészekkel, stb dolgozott. Ezért is lett olyan a Judgement olyan amilyen.
-
Tibiajax
nagyúr
hát. lesz mit bepótolnod...
Péntek 12-szériát ki ne hagyd, személyes kedvencem

---L.A. Confidential
Óriási film, szuper forgatókönyvvel, szinészi játékokkal, Russel jó gyerek, Ms. Basinger ugyanolyan kívánatos, mint azelőtt 10 évvel, hangulat 100%-os. Hibátlan alkotás.
9.5/10
-
Tibiajax
nagyúr
Akármennyire is csak film, akármennyire is baromság, amíg kicsik voltunk, tizenévesek, nem mertünk a tükör elé állni és ötször kimondani h kampókéz, valljuk be féfiasan..én legalábbis nem.. Ma, a felnőtt, sokfajta moziélményben részesült fejünkkel már csak röhögünk ezen, de ez régen azért másabb volt..
Én pont mostanság, ha meglátok egy rajzfilmet, amit pont imádtam is gyerekkoromban, mindig elgondolkodom, atyaisten, hogy tudott ez lekötni engem/bennünket??..
Érdekes ez.. Valami ilyesmi jelenség gondolom, ez is -
törölt tag
-
Wolverine
félisten
-
brownus
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Apollyon
Korrektor
-
Wolverine
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Vapor
aktív tag
-
deniro2
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
-
DemonDani
addikt
-
Wolverine
félisten
-
adalbert1
veterán
Ohhh, te tényleg nem érted...
Teljesen más úgy nézni egy filmet, hogy tudod mi fog történni benne, és teljesen más úgy megnézni, hogy nem...Egy jó filmet persze megnézek úgy is, hogy tudom mi történt benne, másképpen nem vettem volna meg azt a halom dvd-t sem, ami a polcomon áll... De mikor először nézel meg egy filmet, teljesen más élményt nyújt, ha nem tudod az említett információkat. Hiába van tele jó színészekkel egy film, hiába jó a rendező, a zene, az operatőr, akár a stáb legutolsó tagja is, sokkal szívesebben ül le szerintem az emberek nagy része egy várva-várt filmet megnézni, ha a storyt nem teljesen ismeri.
-
adalbert1
veterán
Azért egy filmelőzetest megnézni nem ugyanaz, mintha leír az ember egy olyan dolgot a film végéről ami jelentősen befolyásolja az egésznek a végét, így máris sokkal szarabb lesz megnézni...
Szóval kösz, hogy lelőtted ezt a dolgot, keep up the good work, remélem valami hozzád hasonló elrontja majd a te szórakozásodat is.
-
adalbert1
veterán
-
Wolverine
félisten
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
-
kicsitomi88
őstag
-
Wolverine
félisten
Ezzel az 50-es években vádolták meg Batmant
Az rég volt._az: a haverod nem ismeri a modern Batman képregényt
Ma délután egykor néztem meg; Aaron Eckhart zseniális, Gary Oldmant eddig is zseninek tartottam; Heath Ledger pedig b@szottul zseniális, abszolút elviszi a filmet, és jobb, hitelesebb Joker, mint Nicholson volt. A film az eddigi legjobb képregényfilm, megelőzi az eddigi két listavezetőt, a Batman: Beginst és a Vasembert. -
LucifeI2
őstag
-
Arnold2
őstag
Üdv a klubban, Én sem értettem,de elmeséltettem s valami olyasmi volt,hogy:
SILENT HILL SPOILER
Hogy elvileg ők meghaltak még a film elején. A város meg a benne lévő összes lény valami olyasmi hely mint a purgatórium.Ugye mivel megégették azt a kislányt kollektív egy nagy bűnt követtek el.
Namármost a kislány túlélte de épphogy.S felkereste őt valami, (itt már részeg voltam,szóval homályos az elmesélt story) talán a halál istene vagy valami démon,hogy ha akar akkor bosszút állhat.Hogy most hogy haltak meg a többiek azt nem tudom,de a két frissen oda érkező szereplő szempontjából már tök mindegy.S a film vége is ezt igazolja,mikor ode mennek a faterhoz megsimogatják,de az negyátalán nem reagál (alá 6. érzék).
Asszem valami ilyesmi a story.
De majd jönnek az okosok és megmondják
Na mondom én.2 perccel hamarabb kaptál egy jóval tömörebb választ

-
ytmtralalaa
csendes tag
SPOILER
Meghaltak. Igazából az első Silent Hill játék azzal foglalkozik, hogy a foszer elmegy és megkeresi a családját!
Igazából azok a lények emberek voltak, de annyi szörnyű bűntettet követtek hol egy elkorcsosultak. Végül is az a világ a egy görbe tükör.pl az egyik részben van egy olyan emlékkép, amikor azt látod, hogy az apa a fiatal kislányát erőszakolja...
Meg az a férfi(akiből az a négykézlábás monszta lesz) a wcben is meghúzta párszor azt a fekete hajú kislányt.... -
Wolverine
félisten
-
DemonDani
addikt
-
nygma
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
iguana
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
A Tim Burton féle feldolgozást nem láttam még, de az eredetiben elég jól kikövetkeztethető volt, mi is történt. SPOILER: az űrhajó nagyon sokáig volt az űrben (konkrét évszám is volt benne ha jól emlékszem), mire elérte azt a bolygót. Ott a majmok azt mondták, hogy valamikor az ember volt az úr, közben láttunk ásatásokat is régi emberi holmikkal... aztán az egyetlen életben maradt űrhajós a végén szembetalálja magát a nyakig betemetett Szabadság-szoborral. És ekkor totálisan értelmet nyer az űrben eltöltött, hosszú idő, és az egykori emberi civilizáció....
-
Dilikutya
félisten
Komolyan nem esett le?

És jujj: Jude Law exnője is benne lesz Stephen Sommers kommandós-világmegmentős GI Joe-s filmjében. Sienna Miller lesz a Bárónő. A Paramount és a Hasbro közös produkciójában készülő akciómoziban az eredetitől eltérően nem amerikai, hanem európai katonák lesznek. A csapatnevük egy elég hülye mozaikszó: Global Integrated Joint Operating Entity (G.I.J.O.E.), ami egy brüsszeli központtal működő különleges alakulat. És még egy merénylet a G.I.Joe figurákat gyűjtő nemzedék ellen: a főgonosz nem Kobraparancsnok lesz, hanem egy skót fegyverkereskedő, Destro. Bemutató 2009-ben.
-
Bibby
addikt
Lehet hogy rossz irányból közelítetted... az eredetiben több volt a filozófia, a társadalomkritika (valamennyire a könyvre épült, bár az a legjobb). Az új meg egy akció-scifi lett, könyvhöz a témán kívül nulla köze van. Végülis kinek mi tetszik.
Wolverine: oké, szállodában pihent, de azért csak beleugrott a jeges vízbe, csak megette a döglött gazellát, csak vizet facsart az ürülékből.

-
tbs
addikt
-
bdav
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
-
VladimirR
nagyúr
bazi nagy film az az epic movie?
mert szerintem abban ey kivetelevel minden poen benne volt a trailer-ben, nem is igazan erdemes tobbet megnezni belole
abban igazad van, hogy a scary movie 3-4 mar nagyon leeresztett, de az epic movie is ide sorolhatoszerintem
es bar a meet the spartans is sok helyen eroltetett, idonkent gyenge, megis jobb, mint az iment felsoroltak, valahogy tobb benne az otlet (megha nemelyiket tulzasba is vittek) -
DemonDani
addikt
Ezek a filmek eléggé elvontak. Nem mindenkinek jönnek be, van aki értekelhetetlennek tartja ezt a szemetet, de én pl meg vagyok érte halva XD
Az biztos, hogy ez már egy új műfaj, mert több mint vígjáték. Tömör röhögés volt az a bő 1 óra, mikor végignéztük suliban órán. Ott sem tetszett mindenkinek de aki értékelte az röhögött.
Most a Superhero Movie-t várom
Az is ütős lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DemonDani
addikt
Beszállok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kabalapasi
Port.huAmit vártam:
Nyálas 1,5órás szemét
Ami lett:Első 5percben a bevezetéstől az utolsó 5perc Happy End-jéig mind hatalmas poén volt! XD Az tetszik hogy a nyálas részeket is megoldották úgy hogy aki nevetni akar az megtalálja benne a poént de aki érzelegni akar az sem csalódik... Elégé komoly alkotás. Nem tudom mihez fogható, talán olyan mint az édes-savanyú kaja
a savanyú nem olyan jó de összekeverve a legjobb 
Tényleg le a kalappal!
Ami -
romantikus-vigjáték felvezetés, jobb lenne a sima vigjáték
A dugós jelenetnél többször bevágták ugyan azokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
9/10

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

.

. Ettől függetlenül szórakoztató a Robotzsaru, bár a 3. része már tényleg nagyon szar, az elsőt viszont én is megnéztem már számtalanszor. VHS-en szocializálódott fiatalságunk alapfilmje az is, ott van a helye a narrátoros Amerikai ninja mellett.

(engem nem zavar olyan nagyon, mert már láttam - de illene másra is tekintettel lenni)