Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz csimav #17572 üzenetére
Hát ha ez nem jó minőség akkor mi az?
Egyébként a kép a 9-ből van.
Nem mondanám a művet egy gyerek és családbarát animációnak, ettől függetlenül nagyon hangulatos remek alkotás!Pitterix kolléga ajánlásával én is egyet értek.
A Terra nagyon jó kis film.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
runner 125
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz csimav #16328 üzenetére
2012 Ha eljő a világ vége (2008): NEM
Az igenember(2008): Lehet rajta jókat röhögni.
Crank 2. Magasfeszültség(2009): Ha az első részért oda voltál, akkor ezért is oda leszel. Ha nem tetszett, akkor felesleges elkezdeni, a felénél tovább úgy sem bírod.
Hajsza a föld alatt(2009): Akció, épp asszem tegnap írtam róla pár gondolatot kicsit lejjebb.Egy pasi egy nő sok lé és egy BMW(2008): Nem láttam még.
Fired Up(2009): Nem láttam még.
Bedrótozva(2009): Nem láttam még.Ha röhögni akarsz, akkor a Páratlan mellékhatást, vagy a Csúf igazságot ajánlom.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
bagyulajuve
addikt
válasz csimav #16328 üzenetére
Az Igenember szerintem jó, de nem tipikusan Jim Carreys, Fired up - én jól szórakoztam rajta, de 1x elég volt. Crank 2 számomra egy f*s volt, az első rész viszont tetszett, csak kínomban nevettem rajta. Hajsza a föld alat is elmegy egynek és ezen nem lehet röhögni.
Resistencia eterna
-
-
mephi666
nagyúr
válasz csimav #15754 üzenetére
nem linkelek most, csak felsorolok:
a remény bajnoka (russel crowe, nálam 8/10-es film)
millió dolláros bébi (c. eastwood rendezte, 9/10-es dráma)
bunyó (fighting, elég új film... elég sablonos, de élvezhető... 6.5/10)ezek ugrottak be hirtelen... most szünetben horrornapot már tartottál és most a bunyónap jön?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
válasz csimav #15741 üzenetére
Holtak hajnala, bár nekem a Biotboys által ajánlottak a kedvenceim, ha zombisfilmekről van szó
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz csimav #15700 üzenetére
ha horror-ra vágysz, akkor én mondjuk a hellraiser (pokolkeltő) sorozatot ajánlom... régi, de szerintem nagyon jó... barker beteg világát nagyon csípem spoiler: motel2 nekem nem jött be, az első rész még tetszett, de ez egy agyatlan hent lett... a "holtas" filmek szintén nem jöttek be annyira... régiek közül még talán érdemes megnézni a péntek13/freddy/chucky/omen sorozatot is... alapmű még a jack nicholson féle ragyogás is (vagy nagyátlagban a king adaptációk: christine, rémkoppantók, kedvencek temetője, stbstb)
"új" filmek közül a 2007-es köd-öt ajánlom még mondjuk... vagy az 1408-at... de a tükrök is kimondottan jól sikerült...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
diablo1984
veterán
válasz csimav #15700 üzenetére
2.:Zombi sztriptíz (2008)
Trailer: LINKmegne nézd, shift+DEL! értelme semmi egy rakás sz@r, hülyeség, pedig nem vígjátéknak gondolták szerintem, horrornak sem az, thrillernek is nagyon gyenge volna...egyszerűen a sz@r kategóriába sorolnám, méghozzá abból is a szép jó nagy gőzölgős adagba.....
motel2-jó az 1-részt folytatja, hentes féle eléggéééé
Haláli hullák hajnala: kötelező darab, angol humorral fűszerezett zombis-vígjátékos
a holtak háza 2 is 1x nézősnek rémlik, kissé kevés benne a fantázika és a kicsi költségvetés is kissé érzik rajta
-
Sweet Lou 6
addikt
-
I_Am
veterán
válasz csimav #15632 üzenetére
Ezeket várom:
Nightmare on Elm Street
Sorority Row
Jeepers Creepers 3
Imádom ezt a nőt
Daybreakers
The Wolf Man
The CraziesEzeket nézem meg a közeljövőben:
The Hounting In Connecticut
The Collector
Severance
Blood
The Last House On The Left
Drag Me To Hell
Pandorum
o REC közönségreakció a moziban
The Objective
Grotesque-en erősen gondolkozom, bírom a trancsír filmeket, ha van mellettük azért történet is, egyelőre ez szerintem csak egy mészárfilm.[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest