- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
14600 - 14501
50146 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
-
Versus82
aktív tag
lécci írjátok privit hogy honnan lehet szerezni hd filmeket,ahol full sebességel jön az áldás.
-
Wolverine
félisten
Speciel én ismertem a film előtt a sztorit, és szerencsére a film ebben nem lett megvágva. Nálam ami ütött: a történet (már olvasáskor is), a karakterek és a környezetük (szuperhősfilmhez képest ez eléggé eltérő világ, és eléggé durvák a figurák is...) és egyáltalán az egész hangulata; az a tény, hogy mennyire hasonlít és mégis mennyire eltér a miénkhez képest a Watchmen Földje.
Face
Hidd el, Dr. Manhattanéknek nem sok keresnivalója lenne a Justice League-ben sem. -
Skizz
addikt
Becstelen Brigantyk
Várom a HD-t soksoksok szeretettel.

10/10
-
Face8814
őstag
Emlékszel amikor kérdeztem korábban a szereplőkről, hogy szerepeltek e az Igazság Ligájában?
A hasonlóság e film hősei, és az általam korábban említett Ligás karakterek között evidens. Sőt!
Hiába csak a DC adta ki a Watchmen-t, szvsz tipikus alakjai lehet(né)nek a DC világának.
Ezért is írtam, hogy ezáltal került közelebb hozzám ez az alternatíva!
Egy Marvel univerzumban, el tudod képzelni ezt a történetet?
Én nem!!! -
lorcsi
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
Sajnos(?) mint lentebb is írtam, a képregényt nem ismerem. Igen, nagyjából ennyi jött át. A Vietnámi háborúban lövöldöző óriásembert meg egyenesen szánalmasnak tartottam, de ez megint csak az én véleményem. Sajnos továbbra sem írta le senki hogy mitől olyan fergeteges a film szerinte. A megismételhetetlen és tökéletes szinészi alakítás? A kliséktől mentes, teljesen újszerű történet? A remek és korhű társadalomábrázolás? A mély karakterrajzok? Nem tudom...
Sokan említették a zenét. Valószínűleg azért nem emlékezetes számomra egy dallam se, mert maga a film sem volt az. A nagy filmek filmzenéit már első megnézés után is képes vagyok felismerni hónapok múltán is...
-
Wolverine
félisten
"A történet: a régen jó oldalon álló fickó legyilkolja a volt társait, hogy a világuralomra törjön, de nem jön neki össze."
Hát, ha neked ennyi jött át az egészből, akkor abszolút nem értetted meg az egészet. Nem baj, ilyen is van. A Watchmen speciel az egyetlen képregény, amit szépirodalmi szinten is elismernek, és nem véletlenül; és az eredeti sztoriból gyakorlatilag gyönyörűen, szinte megcsonkítatlanul sikerült filmet forgatni. Ez kb. egy Gyűrűk Ura szintű filmre vitel volt.
#14569: Face, ezzel a DC nem igazán lophatta be magát a szívedbe, ugyanis a Watchmen szereplői nem tagjai annak az univerzumnak, bár valóban a DC adta ki az USA-ban a Watchment...

-
TazLeacher
nagyúr
Már bocs, de lehet én vagyok túl hülye hozzá, de ezen a filmen nincs sokminden gonolkodnivaló. Nem tipikusan az a film, ami még napok után is eszedbe jut, hogy anyám...ezt nem is gondoltam volna, és igen, mekkora csavar...miután az első 50 perc után már tudtam, hogy ki-kivel van, megmondtam a végét, meg, hogy ki a "főgonosz"...ehhez aztán sok ész kellett. És hidd el, ezzel nem az én "fantasztikus logikámat" kívánom dícsérni, hanem arra utaltam, hogy a sablonos történet(vezetés) és sablonos, kliséktől hemzsegő szereplők által felvonultatott cselekmény egyszerűen unalmas és kiszámítható. Elfogadom más véleményét is, de egyszerűen továbbra sem tudom felfogni, hogy mi tetszhet ebben valakinek...itt az emberek többsége 9 és a feletti pontokat adott neki. Ha gondolod mondok 10 olyan filmet, ami ez a kategóri (9 és a feletti pontot érdemel) és össze lehet velük hasonlítani, hogy tényleg olyan korszakalkotó-e a dolog. És ahogy látom nem vagyok egyedül a "hülyeségemmel".
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
szerintem blomkamp iszonyú jól eltalálta az egyensúlyt a dokumentum/riport film stílus és a kemény akció/gyilkolás között. ahogy az életszerű, amennyire csak lehet.
nagyon tetszett a főszereplő, hogy egy kis irodai vezető, nem egy g.i., hogy nemzetközi történet és nem amerikai, ausi emberünk már csak az akcentusa miatt is roppant szimpatikus, de ugyanezért is szeretem nagyon a két 28 napos filmet. unom az állandó usa akcentust, nagyon jó ez a frissítés. itt mindenki az utca embere volt. megkockáztatom, hogy a kulcs a sikerhez nagy részben ennek is köszönhető, hogy blomkamp tudatosan mellőzte a nagy amerikai neveket. már ezért csillagos ötös jár neki. képzeljük el, hogy tom krúz vagy klúni csinálja ezt.. absz hiteltelen lett volna kapásból.
a riportfilm/doku stílus megadja a kellő, nyomasztó alaphangulatot, ahogy közben a narrátori, alámondásos részek az interjú alanyokkal. ha valaki rendszeresen néz, spiegel, stern, focus, bbc és egyéb riport műsorokat, sokkal könnyebben megérti ezt a műfajt és átérzi. hogy mindenki azt hitte valami ünnepélyes találkozás lesz a first contact, ehhez képest, nyomor, bűz, mocsok és senki sem ért semmit és johannesburg, a nyomor közepén.. teljesen emberi/alien oldaláról mutatja meg a dolgot, hogy semmi fényes, szép nincsen benne, csak az alapvetően és indokoltam, a szituációból fakadó konfliktusok vannak, szociális, kultúrális különbségek, melyek teljesen egyértelműen vezetnek az eszkalációhoz. és ahhoz, hogy ezt átérezze az ember, tökéletesen rakosgatja össze az interjúkat, nem enged és mindig egy-egy apró részletet árul el, de mégsem mindent, sőt, igazából semmit sem, mert a lényeget, még mindig nem tudjuk, csak részleteket. kb semmivel se többet, mint mondjuk maga az mnu. adjuk ehhez hozzá az emberi standard kapzsiságot, a globalizácót, a profitot, a gátlástalanságot, a kizsákmányolást.. végülis ilyen is az ember, és a hatalom, mint olyan, így működik, ahogy itt a filmben is. a hatalom bármit bármikor megengedhet magának. a "kísérleti labor" ugye erről szólt. alien barátunk se tudta felfogni. nincsen mit szépteni, blomkamp se tette, natúrban megmutatta, hogy megy a "kutatás". puff, kész, ennyi.
az akció részek is kellően rövidek és pörgősek voltak, nem hősi halált halunk, hanem meghalunk mire észbe kapunk. az alien fegyverek absz jól lettek kitalálva, lő, robban, ennyi. semmi szépség, csak röpülnek az ember darabok, fröcsög a vér, és mire belejövünk, már vége is az egésznek. nem is lehetett volna az akciót jobban nyújtani, akkor lett volna pont hiteltelen. ebben a filmben pont így volt jó ez is.
az egész film szerintem nem engedett a tempóból, a cselekményből, a történet kifejtésből, de zseniálisan jól vitte végig mindezt a stlíusok között, ahogy a riport/dokumentum filmből átcsap akció/háborús akció filmbe. nincsen happy end, csak egyszerűen vége, egy résznek vége és tudjuk, hogy jön a folytatás, mert jönnie kell. ott az alaphangulat, hogy úgy mész ki, blomkamp mikor készíti el a második részt, mert tudni akarod, hogy mi van.
számomra nem az a kérdés, hogy oltári nagyot alkotott és mérföldkő, hanem az, hogy ezt a második részben tudja e tovább vinni. milyen új ötletei lesznek, hogy a második részt is így végig tudja vinni. azon se csodálkoznék, ha már eleve trilógiának írták volna meg.. -
Tibiajax
nagyúr
-
Face8814
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Igen, de a Cloverfieldet is többféleképp lehet szeretni..van, aki a spontán akcióért, van aki a szörny lerombolja a várost témáért, van aki a megvalosításáért és az üdítö meglepetésért, van aki a kézikamerás buliért, van aki simán csak a hangulatáért, amit ad végig. én pl ez utobbiért.
Ha Eagle is, a D9-ben sem fog csalodni. Ha viszont hatalmas bulit vár, akkor fog.
ja. és persze a kislányt is nagyon csíptem benne

-
Integra
titán
-
Face8814
őstag
A Cloverfield-et én is szeretem. Nagyon jó film!
A D9-et nézd meg! Nekem nagyon nem jött be, de neked hátha tetszeni fog! Megosztó egy alkotás az már biztos!D9 Spoilerecske
Egyébként Tibinek tuti még jobban tetszett volna, ha a főhős a végén Megan Foxá alakult volna! Na annak a folytatása engem is érdekelt volna!
-
Eagle16
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
idevágó téma.. néha azt mondják, Megan imádja, ha fotózzák...
én nem hiszek nekik..

#14578 Integra. egyetértek. és örülök, h nem csak én látom így a dolgokat... HA az jött volna, gyilokok ezerrel meg háboru, na nekem pont az tett volna be és írtam volna is ki végignézés nélkül f8-ra.. Pont nem azt kaptuk, pont ezért volt jó. Bevezető résznek meg főleg, a folytatás meg ugyis jön nemsoká.
#14581 Eagle16. tetszeni fog fater
én is imádtam a Cloverfieldet -
Face8814
őstag
Titkok Könyvtára 3 vagy mi a szösz!
Indy után szabadon. Bár láttam mindhárom részt
, de ez elég gagyi lett ( mondjuk a többi sem volt valami nagy szám ). Carter doki miatt azért végignéztem. Igazi agykikapcsolós múvi B kategóriába ( lehet inkább C ) csomagolva.
Pontozástól inkább eltekintenék!
Egyébként úgy látom a D9 megosztja rendesen a Tisztelt Társaságot!
Szép is ez!!!
Végül is elérte a célját a film ( legalább is kis közösségünkben ). Beszélünk róla. És mi egy "mérföldkő" ismérve? Az hogy mindenki emlékszik rá! Lehet negatív, lehet pozitív értelembe, de mindenki tudja miről van szó! 
-
Integra
titán
"tegnap itthon District 9, jó volt, de mégis vmi mást vártam 6/10"
mit vártál? magad se tudod... mást..
de mit? a trailerekből tökéletesen lehetett tudni, hogy milyen stílust fog képviselni. a trailerek a filmből ügyesen összevágott részek, mindig is azok voltak. tudni lehetett, hogy nem starship troopers vagy alien stílus lesz. csak azt nem lehetett tudni, hogy mennyire más. de ha mást vártál és egy komolyabb hangvételű filmet, akkor tökéletesen megkaptad.
ha 2 óra csihipuhi bogárgyilkolást vártál, akkor ráfáztál, érthető, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy akkor az lett volna a baj, hogy csak hentelés ment és semmi történet, semmi értelmes cselekmény és hogy n+1 ugyanolyan film.
nos blomkamp csinált valami teljesen egyedit és újszerűt és sci-fi műfajban szerintem is mérföldkő. erre ez a baj.
most komolyan....
-
Tibiajax
nagyúr
-
Skizz
addikt
A végső állomás
Ennek továbbra sincs semmi értelme...
Tiszta poén az egész.1/10
-
Eagle16
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
nem értettél meg az egészből úgy látszik semmit..
Ajánlom esetleg a tranyót, az elég látványos is, és nem is kell sokat gondolkodni, önfeledt kikapcsolódás
-
GrandeP
addikt
-
Eagle16
addikt
"A zenére nem emlékszem..."

Akkor te nem láttad a filmet

-
TazLeacher
nagyúr
Mint írtam, a DVD megjelenéséig azt sem tudtam, hogy egyáltalán miről van szó, éppen ezért én csak a film alapján tudom megítélni. Hangulata van a filmnek, csak számomra elég gyenge...valahogy nem jött át. A zenére nem emlékszem...
A történet: a régen jó oldalon álló fickó legyilkolja a volt társait, hogy a világuralomra törjön, de nem jön neki össze. Nem, hogy sablonos, de agyonismételt és unalmas. Félre ne értsd, értem én, hogy mindenkinek más tetszik, de sajnos ebben egyszerűen nem találtam meg a jót. -
Face8814
őstag
Mielőtt kifejtem a véleményem, hozzáteszem soha nem nyilatkoztam egy filmről valaki megelégedésére, vagy azért mert mindenki azt mondta hogy jó ( lásd korábbi postjaim...
) Ezt csak azért szögezném le, mert készülök megvédeni egy olyan filmet, ami többek szerint egy nagyon jó alkotás!
Szóval.
Az első dolog ami miatt megtetszett a film, az a hangulat. Brutálisan jól eltalált, az egész storyhoz illő érzés az egész film alatt. Számomra már ezért megérte a 3 óra.
Másodszor a hangulathoz illő zenei körítés! Zseniális.
Harmadszor a történet. Amikor egy letűnt kor képviselői visszatérnek a kissé már szánalmasnak ható gönceikbe, és újra megmutatják ... Igazi amerikai klisé. De ne feledjük a képregények őshazája Amerika, és ezen klisék miatt is szerettem meg gyerekkoromban őket.
Negyedszer. Ezen adaptáció minőségével ( összességében ) kevés képregényfilm büszkélkedhet. Írtam már korábban hogy én minidg is Marvel párti voltam, a DC illetve azok hősei sosem álltak hozzám közel, de itt belopta a szívembe magát a DC univerzum is. Nem annyira ötletes, nem annyira sokrétű, nem annyira bonyolult, nem annyira szerteágazó mint a Marvel világa de hangulatilag lenyűgöző. Ezen ötletben legalábbis.
Ha pedig elővesszük az utóbbi évek DC/Marvel filmjeit, háááát elég lesújtó a kép! pl Hulk, Dardevil, X-Men, Wolverine, ...stb! Ezek nagy része mellőzi az eredeti fonalat ( többségében köze nincs hozzá ), a szereplők megjelenítése egy kalap szar, a film köré írt történet bugyuta, gagyi!
A Watchmen egy nagyon üde színfolt a mai "hősfilmek" között! -
TazLeacher
nagyúr
Azt hiszem most jön a fekete leves. Rákerestem a Watchmen-re, és amint látom mindenki el van tőle ájulva. Semmit sem tudtam róla egészen a DVD megjelenésig. Akkor elolvastam a tartalmát, és....nem igazán fogott meg. Viszont egyre több helyről hallottam, hogy mekkora király, és milyen über állat film. Gondoltam, nosza neki, ennyi ember nem tévedhet. Akkor jöjjön a véleményem:
Tömören: rég láttam ilyen szar filmet. 3 órába, hogy ennyire ne történjen semmi. Elsimerem, 1-2 jó poén van benne, de az sajnos édes kevés, hogy elvigye a filmet a hátán. A történet sablonos és gagyi, a megvalósítás méginkább. Kezdve a Batman utánzattól egészen a sárga pizsamás pillangó-fickóig...egyszerűen szánalmas, kb. a Power Rangers szintje. Űrhajóval rohangálunk a városba, meg óriás világító ember Vietnámban (emlékszik még valaki a Szellemírtók első részének a végére...na ugye). Az első 50 percben nem értettem semmit. A következő 50 percben már értettem, de reméltem, hogy jobb lesz...a maradék időben pedig reméltem, hogy gyorsan vége lesz. Csak azért nem kapcsoltam ki, mert azt hittem a végén lesz valami csattanó, de ez is elmaradt. Igazából nem értem, hogy a manapság megjelenő DC és/vagy Marvel filmek mellett hogy volt pofájuk egy ilyen cuccot piacra dobni. Most hírtelen ennyi jött ki belőlem....3/10
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Keresek egy filmet, aminek nem tudom a címét...
Gyakorlatilag film Amerikai-Kanadai lehet, a történet, h van egy iskola, talán Kanada határán, megtámadja őket Amerika, vagy legalábbis a saját országuk, lebombázzák az iskola környékét is, mindenhol katonák, és a gyerekek az erdőbe menekülnek, ahol megpróbálnak életben maradni több kevesebb sikerrel...
És a végére már sajnos nem emlékszek, a film maga 1980-2000 közötti lehet...
Aki meg tudja mondani h mi ez annak egy hatalmas nagy korsó sört küldök emialben. 
ui: több órás googlizás eredményeként ezt találtam, ez is jó film de ez nem az... [link] csak h nehogy ezt linkeljétek..
-
törölt tag
-
adalbert1
veterán
A Boondock Saints nekem is nagyon bejött, az elmúlt pár hónapban néztem meg újra...
Spolier:
van pár nagyon feelinges jelenet, pl. mikor a ruszkikat verik a bárban, vagy mikor kinyírják a 2 ruszkit aki menne őket megölni...Wolverine : jobbat vártam, de sokkal. Tényleg kíváncsi leszek a DC-ra, ugyanis a PG-13 elég sokat visszahúzhatott a dolgon, na meg eleve valami sötétebb hangulatot vártam.
The Texas Chain Saw Massacre : ha nem láttam volna már rengeteg filmet ami ebből építkezik akkor biztos jobban tetszett volna, így viszont nem értettem miért ekkora kult film...
Angel Heart : ez sokkal jobban bejött mint a texas chain saw... Robert De Niro mondjuk nem játszik benne túl sokat, de Mickey Rourke annál többet... Kellemes kis film.

Jaws : akárhanyadjára újranézve is hozza amit kell neki, nekem örök kedvenc...
Sweeney Todd : egyszer meg lehetett nézni... Kicsit sok a dalbetét benne (mondjuk ez érthető, hiszen musicalből készült), viszont kellően sötét hangulata van... A story nem egy nagy durranás, színházban elhiszem hogy kirobbanó siker, de filmre kevés szvsz...
Valamelyik nap a Bobby lesz terítéken.
-
Tibiajax
nagyúr
-
DemonDani
addikt
-
No-kia
addikt
a film előtt a traileren kívül semmit sem tudtam róla, de ha kell leírom lassan és érthetően:
m a g a a f i l m t ö r t é n e t e f a s z a , de nem tudtam h ilyen riport féleség lesz és ez nem jött be annyirabocsánat hogy én mint alsóbb rendű lény, vmi hülyeséget írtam, megyek, térdepelnem kella kukoricán
-
zoo8800
veterán
A csendes bérgyilkos (The Merry Gentleman)
9/10, nagyon jó film.
-
Integra
titán
-
törölt tag
10-kor harcosok klubja a csigatévén

-
Pitterix
őstag
-
No-kia
addikt
tegnap itthon District 9, jó volt, de mégis vmi mást vártam 6/10
ma IMAX Végső állomás 3D- 8/10ez lehet azért mert mire eljutottunk a BNVtől gyalog a moziba, már bárnmit megnéztem volna, olyan fáradt voltam, meg 3D-t is most láttam először filmben, a sztori kiszámítható volt sajnos, meg teljesárú jegyet kellett venni hog ybeengedjenek, összeségében tetszett
-
Cola111
aktív tag
Closer - 8/10
The Fall - 8/10
Parfüm - 9,5/10
-
DemonDani
addikt
Randi az oltárnál (vagy mi az isten)
Hát nem tom mit mondhatnék már a cím is olyan hogy ez valami gagyi romantikus már megint... De még annál is rosszabb. Volt kb 2 őszinte mosoly de most ez így értékelhetetlen
A vége iszonyat fárasztó volt emészthetetlen ökörségekkel, de a film egészében megvoltak ezek, csak itt besűrűsödtek...nagyon nagy jóindulattal 4/10 de nézegetésre kikapcsolódáshoz nem ajánlott... meg lehet tekinte de ne lazítás képen válaszd.

-
Pitterix
őstag
-
Integra
titán
-
bagyulajuve
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
Arnold2
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Arnold2
őstag
No, tegnap két film volt terítéken:
Boondock Saints
Egy egész jó film. Nagyon röviden: egy ír testvérpár egy Isteni ihletéstől elkezd maffiózókat és csupa rossz embereket ölni. S a nyomukban Wiliem Dafoe mint FBI ügynök.
Maga a film 99-es, szóval semmi 21. századi fos "sokbakerülős-parasztvakítós" hülyeség. A történet vezetés sem hétköznapos. Előbb látjuk meg egy tett eredményét majd csak utána, hogy mi is történt (akinek mond valamit: Lost-os falshback szerű). Ha tehetitek feltétlenül nézzétek meg. Egész szórakoztató film. Ha már csak Dafoe alakítása miatt is, mert az zseniális.
AjánlásCrank 2
FERGE - TEGES!! Ekkora baromságot már rég láttam (pozitív értelemben). Még több erőszak, még több meztelen női test. Hatalmas. Talán az első film egy picit pörgősebb volt (de lehet azért mert akkor az még új volt), de nekem ez a film is tetszett. Szóval még egyszer nézős. Remélem lesz majd egy nem kikockázott verzió is (már csak Amy Smart miatt is
)Rájöttem, hogy nekem bejönnek az ilyen szándékosan képtelenre készített "mész és lősz" filmek. A Crank 2 alatt is egy csomót röhögtem.

-
Face8814
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Integra
titán
D-9
9.2/10 - nálam év legnagyobb filmje eddig a star trek és a tarantino film mellett
teljesen egyedit alkotott blomkamp, semmi szégyenkezni valója, ügyesen építi fel, apró részeket rakosgat össze, majd hirtelen átcsap az egész film könyörtelen és hirtelen erőszakba és menekülésbe.
akik fanyalognak az elején, meg hogy unalmas, azok menjenek és nézzenek g.i.joe-t vagy a faszom tudja mi mást, ha az elejétől a második fele lett volna, most azon nyavajognának, hogy végig hent volt.. a kézi kamera ízlés kérdése, itt absz jól volt megoldva az egyensúly a mozgás és a rángatás között, nem úgy mint a cloverfieldben mondjuk.
semmi ismert nagy színész, már ez önmagában rettenetesen jót tett a filmnek.
jól mutatta az emberi kapzsiságot és nyomort is, ilyenek vagyunk, ez mindig is így lesz.
a cgi-t fikázókat sem igazán értem, ennyi pénzből amit kihoztak, ez bámulatos, láttam már sokszorosába kerülő hulladékot, itt absz autentikus volt.
azt hiszem ehhez a filmhez is a maga módján felkell nőni, hogy az ember kellő odafigyeléssel tudja végignézni.
divat fikázók meg így jártak, nem tudom sajnálni őket, szar ügy.
-
koxx
MODERÁTOR
-
Pitterix
őstag
Akárki, akármit mond, szerintem egész jó vígjáték.
Nagyon bejön szinkronosan!
Sokat dob rajt, hogy nagy "nevek" is játszanak benn.6\10
-
Tibiajax
nagyúr
-
tibi666
senior tag
-
Integra
titán
8-ra megyek d9-et nézni, egyetlen mozi van, ami eredeti nyelven játszik mindent..

-
S e t h
nagyúr
Hideghegy
Nem tudom miként kerülte el eddig a figyelmemet, pedig díjakat is besöpört, színészek is rendben , tartalom korrekt és a vizualitás is a helyén van.Mély nyomot azért nen hagy , de egyszer érdemes megnézni.
7/10
-
Pitterix
őstag
Na esküvő, nászút és hosszú gépszerviz után visszatértem!!!
Moziban nézős, jó zenéjű, Brad Pittes, Őrült Tarantínós, skalpolós, lövöldözős, csinos nénis, nácis, második vh-s, Hitler halálos jó film!
8\10
-
S e t h
nagyúr
District 9
Legyen kilenc,jó kis sci-fi, történetben nem tudom megveri-e az Avatar.
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
A minap láttam pár király filmet;
Elrabolva.
Jó story, kicsit csákk noriszos' de összességében végig lekötött.
7/10Próbatétel
A story itt is bejövős volt, a végén a csattanó ütős volt.
8/10
..és a végére; Gran Torino
Nagyon tetszett, az alakítás -nem hiába Clint Castwood-, a story.., a párbeszédek.., a végkifejlet, összességében; 10/10.

Ajánlom! -
Face8814
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
Face8814
őstag
-
S e t h
nagyúr
Drag me to hell
Végre egy nézhető horror film.
-
littlelion21
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Leeza
tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Arnold2
őstag
-
szöSsZI
tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
-
S e t h
nagyúr
12 menet
1/10Minden percért kár volt, klisé klisé hátán.
-
tiv83us
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
S e t h
nagyúr
The Hurt Locker 8/10
Az amerikai katonák Irakban.Nem újdonság, az utóbbi időben számos film jelent meg ezzel a háttérrel.
Viszont itt egy új aspektussal találkozhatunk, mivel ezen filmek egyike sem dolgozta fel még a tűsszerészek mindennapjait.
Felejtsük el azt a feszültséget, amit "csak" az szolgáltat ,hogy nem tudjuk melyik sarok mögül lőnek ránk, hol lapul az ellenség.
Ehhez vegyük hozzá a hatástalanítani kívánt robbanószerkezet idegölő bonyolultságát, egy rossz mozdulat is elég, miközben a társak az utcát pásztázzák, hogy egy kellemes arcú idegen nem akarja -e távírányítással működésbe hozni a szerkezetet.Jól megragadja a katonák mindennapjait, viszont a vége nem nagyon tetszett, mert egy az egyben visszaköszönt egy nem olyan régen nézett iraki missziós film befejezése.Persze belegondolva, nagyon sok féle vége nem lehet ezeknek a filmeknek, tehát nagy választási lehetősége nem volt a rendezőnek.
Ajánlom azoknak akik kedvelik az iraki beavatkozással kapcsolatos filmeket, mert az utóbbi időben megjelentek közül ez adja vissza legjobban a feszültséget.
-
diablo1984
veterán
unalmamban úton néztem pár filmet, gyors értékelésük:
Az új faj: vámpíros valami, nem kizárt, hogy nálunk forgatták a sorozatbeli hegylakóval, az egész egy gagyi valami, sajnos ez nagyon látszik is rajta, jobbat is ki lehetett volna hozni belőle 5/10
Esküvő, rock, haverok: megát a műjafát nem sikerült megállapítani, talán vígjáték lehet, de nem igazán látszik rajta, egynek elmegy, decsakha az ember aludni akar....5/10
Facér Jimmy: szintén zenész, semmitmondó történet 4/10
Fertőzés: tipikus japán alacsony költségvetésű valami, iszonyat sz@r, 2x álltam neki, de nagyon szúrta a szemem, sosem tudtam végignézni, annyira gyenge.... -1/10
Háború a földön(battlefield Earth): bár nem mai gyerek, de hozzám is lassan eljutott, a többitől mindenképpen jobb, 1x mindenképpen meg lehet nézni, 7/10
Haloween éjszakája: ez is egy olcsó szemét,(nem tudom, mostani unatkozásomban ezek jutottak csak?), százszor lerágott csont, itt is a pénz luxus volt, 1x talán megnézhető 6/10
Szemvillanás alatt: na ez tetszet, bár a végére nem tudtam eldönteni, hogy mi is van, végig lekötött, csak a végét kissé el is magyarázhatták volna spojler most akkor a csajt kinyírták és gyorsan lepergett előtte az az élet, amit élhetett volna, vagy mi a szösz? spojler off, 8,5/10
Transpotting: jól megvalósították a drogosok életét, zsírul megcsinálták, nekem tetszett 8/10
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
District 9

Másabb volt, mint amire számítottam.. anno hogy linkelgette be brownus is az elözetes posztereket a no tresspassrol meg a pre trailereket is.. -én-, megmondom öszintén, abszolut másra számitottam.. legalábbis az biztos, hogy -vigyázzz spojler!!!- nem egy kisember átváltozására és menekülésére...
érdekes volt, és baromi jól szórakoztam.Egy azonban biztos, valami kurva jól megvolt csinálva. Asszem, egy új filmtörténeti mérföldkőnek lehet tanúja, aki megnézi, én azt mondom, ezek után...bármit képesek megfilmesíteni, a vásznon elővarázsolni..
9/10 -
Xmodule
őstag
The Truman Show mar egyszer lattam regebben de most igy ujra megnezve ismet jo volt. Meg mindig 9,8/10 nalam.
-
DemonDani
addikt
Doktor Szöszik

kezdésnek, de a szánalom váltja ki... iszonyat gagyi a Doktor Szöszi szánalmas folytatásának szánt "izé"3/10 nagyon fárasztó különösen nem ajánlott...
-
Face8814
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Becstelen brigantik-nálam megérdemli a 10 pontot, kétszer nézős még akár moziban is.
-
BITBOYS
addikt
-
shteer
titán
Final Destination 3D
jó móka ez a 3D, bár néha furcsa szineket produkál
de a szemed közé vágódó cuccok kárpótolnak érte
elég rövid film 
igen, a nascar jelenet látványos volt és talán a leghihetőbb,
[spoiler] a többi mesterkélt baleset szinte nevetséges körülmények között jött létre, több hibával, a film ugyanarra a kaptafára épült mint az előző részek
-
BITBOYS
addikt
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Én a District 9-re 9/10-et adok. Tegnap este megnéztem és végig lekötött. Rég volt már ilyen film mostanában. Esetleg még a Taken. Vagy csak az én ízlésemmel van vmi baj?
-
BITBOYS
addikt
Nincs lefújva [link], de úgy néz ki nem Neil Blomkamp rendezi majd hanem Spielberg.
Állítólag lesz, ha kitermeli a büdzsét sőt...de úgy néz ki hamar megtérült a befektetett 30 milla, lassan a négyszeresét hozza.
mod: Így is kell érezni, befejezetlennek, nagyon nyitva hagyták a végét.
Azon sem csodálkoznék ha már eleve emberként mutálódott idegenek lennének többen. Szerintem a folytatást nem tudja elkerülni ez a mozi. -
bagyulajuve
addikt
Aktív témák
-
14600 - 14501
50146 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hidd el, Dr. Manhattanéknek nem sok keresnivalója lenne a Justice League-ben sem.

Tiszta poén az egész.

)