- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Michael Mann hétvégét tartottam...megnéztem 2 igen remek filmjét (spoiler)
pénteken kezdtem a Szemtől Szemben (Heat) c. alkotással, tegnap pedig megnéztem a Közellenségek-et (Public Enemies)
mindkét film szerintem fergetegesen jó, pörgős és hangulatos volt... (habár a szemtől szemben-t már mintha láttam volna korábban...) elég erős párhuzamot lehet a kettő sztorija között húzni, de élveztem őket... egyáltalán nem unatkoztam, pedig 140 és 170perces filmekről van szó... a szereposztás kitűnő, a zenék is meg minden...
nem is írnék többet... aki nem látta őket, annak mindenképp meg kell néznie mindkettőt... 9/10-et adok mindkettőre
ui: közben megjött a kedvem ahhoz, hogy megnézzem a dobermann-t is n+1-edjére
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest