Hirdetés
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Drive (2011)
gosling a film közepétől igazán kitesz magáért ebben a végre egyedi történettel rendelkező, nyomasztó képi és hangvilággal megáldott remekműben. nekem ez már a tökéletes thriler/dráma határait súrolja. 9/10
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Fallen (Letaszítva)
Kriminek indult kellemes thriller, mely a vége fele tudott pár meglepetést okozni számomra.
a maga kategóriájában 8/10
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Azonkívül, hogy az akciórészek borzalmasan kilógnak a film aspektusából és ezért pont az ellenkező hatást érték el nálam (bevallom többször beletekertem a látványos eye-candy jeleneteknél), egy egész jó kis thrillert kapunk. A sztori felütése jó, a hangulat és a soundtrackek el lettek találva, és az is jó ötlet volt, hogy a főszereplő lány agyhalálra való felkészülését a saját belső érzelmi világán élhetjük át (SPOILER természetesen a táncos részekre gondolok SPOILER). A film mondanivalója is rendben van, a csajok is szépek, mindössze az akciórészekkel volt bajom, ezek nekem nagyon erőltetettnek hatottak, kevésbé fantasy-s részeket tehettek volna ide helyettük, hiszen alapvetően egy szomorú, már-már reális drámai történetet kapunk. Összeségében még így is jobb, mint az átlag, ezért: 6.5/10
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Derailed (Kisiklottak, 2005.)
Habár nem tudtam túlságosan azonosulni a főszereplővel, a színészek jók (Aniston kifejezetten) és a történet is kreatív, nem egy váratlan fordulatot próbáltak belecsempészni. Számomra a cselekmény kezdeti felépítése elég logikátlan volt, de érdemes végignézni, mert a feszültséget a közepétől kezdték el igazán adagolni, a vége pedig igazán érdekes. Aki szereti a thrillereket, annak mindenképp ajánlott, engem a Taken kicsit jobban lekötött, ezért legyen 6/10
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
The Rite
Ne várjon senki Ördögűzőt, ez a film inkább dráma, a hit kérdésére van kihegyezve. Hopkins most is brillírozik, nélküle üres lenne a film, de még így is inkább egy egyszernézős otthoni, esti film, kis bor mellett elmerengve: 6.5/10
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Stan Helsing: részegen 7/10, józanul ne nézzétek meg
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz #54715584 #16365 üzenetére
Ha nem tudtam volna eleinte, hogy ki a gyilkos, én is ennyit adtam volna rá, de nem tetszett, hogy elakarták hitetni, hogy más a gyilkos, mégis, aki nem egy thrillert vagy krimit látott életében, rögtön rájön, hogy a már-már túl ártatlan szöszi fiú a pszichopata. Ezenkívül persze a többi csavar, meg a szereplők jók voltak a filmben.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Életeken át 6,5/10
Jó story, Angelina Jolie jó benne (miatta megérte megnézni ), viszont kiszámítható thriller és néhol kicsit vontatott.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
Leszbikus vámpírok gyilkosai: 8/10
A címről azt hittem valami gagyi home made lesz, de kellemesen csalódtam. A poénok nagyon jók benne, a szereplők épp annyira idegesítőek, hogy viccesek legyenek. A csajok is szépek. A story tipikus fantasy, a kivitelezése se rossz. Ja és ami tetszett még az a szinkron: mikor az elején azt mondja, hogy ,,takaros kis menyecske" (olyan jó parasztosan) kb. 2 percig nevettem. Összességében nekem bejött ez az angol agymenés.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Nász-ajánlat (The Proposal): 7/10
Könnyed romantikus vígjáték Sandra Bullockal és Ryan Reynoldsal. RR nagyon jól játszik, SB is (ráadásul még vetkőzik is, hiába van túl a 4. X-en, még HD-ben is szép ). Jó film, vicces, az alapstory is jó, a vége meg kiszámítható happy end. Igazán szerethető film.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Képlet: nehéz értékelni, mert igazából szubjektív. Aki szerette a Next-et, annak kötelező. Aki szereti a sci-fi/apokaliptikus filmeket, azoknak is. Cage nem nyújt kiemelkedő alakítást, de azért mégis jó látni a filmben. Az alapstory ígéretes. Az eleje uncsi kicsit, a közepe izgalmas, a vége pedig... érdekes, hogy így fogalmazzak, de legalább nem átlagos.
Egy szó mint száz, 1x mindenképpen meg lehet nézni szvsz[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Ők (They): 2/10
Annyi poén van benne, hogy ne aludj el rajta, de még tinihorrornak is nagyon gyenge.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
The Uninvited - 6/10
Nem horror, nem dráma, hanem thriller. Ne este nézzétek, mert elalszotok az első felén. Kb. a második felétől kezd érdekes lenni. Viszont a vége maximálisan kárpótol a vontatott kezdéshez.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Esély a halálra: laza horror, az eleje jó, aztán a közepéig érdekes is. Viszont a vége annyira béna... Szigorúan csak sör mellé ajánlott!
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Tibiajax! Photosoppolt Megan: [link]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Harcosok klubja: 10/10 k*rva jó film. Ajánlom Nektek
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Végső állomás 4: 10/4 3D-ben biztos jobb a látvány (nem 3D-ben néztem), de a történet 4x-re már unalmas, túldramatizált (az előző részekben volt valami fanyar humor is a haláleseteknél, de itt csak olcsó poénokat nyomnak), és engem a főszereplő is irritált, bár ez már szubjektív.
Szerk.: Hogy valami pozitívat is mondjak róla: legalább végignéztem, mert kiváncsi voltam a halálesetekre (és hogy a végén megdöglik-e a főszereplő )
Mára beterveztem a District 9-et, kiváncsi vagyok milyen, megoszlik róla az emberek véleménye.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Óvszerháború - 10/7.5
Beteg agymenés Az alapötlet nagyon jó, a kivitelezés egyedi, a vége kiszámítható.
sweetlou6.wordpress.com
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest