Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#12987) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

Pár film:

Transzszibéria: nem lenne rossz film, tetszett a hangulat (jó lenne átvonatozni arrafelé bár az odavissza út kb 250e HUF). Azonban elég sok idegesítő dolog van benne és a vége nagyon összecsapott, nem rendes ez a befejezés. 6/10.

Az új Péntek 13.: nagyon nem jött be, valahogy a hangulat hiányzott, bár azt hozzátenném, hogy sosem voltam nagy Jason rajongó. 4/10.

International/Bűn árfolyama: na ez már jobb volt, izgalmas csak 1-2 idiótasággal a filmben /Spoiler lehet/ A besúgó kocsijának rendszáma alapján simán beazonosíthatták volna a csávót, vagy a félóráig lövöldöznek a kerengőben és a rendőrök nem jönnek. Spoiler vége. Szerintem a zeitgeist adta a film alapját, amiben lehet igazság, és tényleg nem lehet tenni ellene semmit. Összességében egy 7/10-et megérdemel.

Mongol: király film, gondolom lesz folytatása. Jó csatajelenetek, remek történet vezetés és színészek. Börte pedig egyszerűen gyönyörű. A csodálatos tája remekül fényképezve, izgalmas cselekényvezetés, változatos események. Azt hiszem így kell egy jó filmet csinálni, bár a CGI-on még van mit javítani, amit megtehetnek majd a folytatás elkészítésekor. 8,5/10
Tököm tele van már, hogy minden népnek van valami nemzetközileg elismet és felfuttatott heroikus filmje: görögök: 300, kazahok: Nomád (nem pedig a Borat :DDD ), stb. Csak nekünk vannak ilyen bénák, mint a Honfoglalás meg Hídember. Vazze csinálok egy normális, külföldön is eladható filmet a honfoglalásról és a kalandozásokról, persze sok-sok költői túlzással, mint ahogy azt másik is csinálják. Az biztos, hogy nem Csányi, Eperjes, Stohl meg ilyenek játszanának benne. :DDD .

Resistencia eterna

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.