Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kamion1234
csendes tag
Emberek le kell szarni a Fiberfost,csak a kábelje legyen,
meg egy Hax modem,mmmmmmmmm....
-
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex #8977 üzenetére
Nem értem mi a a faszér vár ölbetett kézzel a fájbernet,holott pedig januárjától,a fájbernetes emberkék igazatmondó szívűkkel át vagy rákényszerítették az embereket az adott "biztos jó megbízható"csomagokra.
Valami fejlesztést baszhatnának a szervert illetően, annyira ingadozik a sávszélesség,dobálóznak a pingek nem foghatják az egészet a Docsis rendszerre,ugy basszák át az embereket ahogy akarják...Én persze nagy ívbe leszarom,de ugyanakkor sajnálom azokat az embereket akik áldozatai vannak lesznek ennek a nem tom mit akaró szolgáltatónak... Nekem csak kábel kell...
-
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex #8914 üzenetére
Én 10E-ért tok egyik haver most rendel,fórumokon speedtestes képeken fibernet 30 mbs,ott írják írok nekik kérdezek tőlük,működés közbe csak akkor látok ha havernak remélhetőleg nem soká leszállítják,millió videó van még a flasheléséről is,youtube:"motorola modem hack"... Sztem működnie kell vanakinek beszart utána mac cím frissítés,firmware frissítés és ment neki,arról tok hogy műkszik fiberneten is,csak kellenek hozzá a megfelelő configok firmware van sigma x2-es és haxorware ugyanolyan jó mind2,configolható 30 megáig amennyit a modem bír... Egyébként itt is vannak fórumok,és ott írnak ilyenekről... Jah és mihamarabb ha biztos én is beszereznék eggyet...
-
kamion1234
csendes tag
Azt a mezavarodott jó k* annyukat mi a fa*om enek mi értelme elmegy az egyik leghíresebb adó és jön be a nóta,beszarár nem rajokat akarok nézni miként nyomják az adófizetől pénzén.... Nem baj nem soká flashelt modemem lesz amin jön majd a 30 mega configgal... Leszarom a fájbernetet amugyse fizetek érte....
-
kamion1234
csendes tag
Beszarás hogy itt mi van már napok óta,1 megás netet fogok reggeltől estig aztán bejön a 6 megás net most este-éjjel netezzek hogy élvezzem a 6 mega nyújtotta szolgáltatást..L*fas*zt
Reméltem hogy a fájbernet Január 1-től mert azóta hivatalos már a szerződésem a 6/1-re,és hogy minden megjavul erre fel semmi 1 mega a net,nema garantáltra fizettem én elő akkor maradhatott volna a régi csomagom is meg hogy mindennap nappal garantált hát b*szák meg annyukat remélem nem így cselekszenek,mit csináljak várjak még mindig mert új év "fejlesztések" sokan kapcsolódnak tesztelések stb vagy hívjam fel őket sztem feleslegesen...Érdekes még mindig.. -
kamion1234
csendes tag
Ha a kábel faszán be van dugva a modembe akkor,ugye nem szórja szét egy picit-se ajelet értek arra pl hogy 6 mega jön de ki szór egy kicsit ilyen létezne??
-
kamion1234
csendes tag
Miért csak ennyi a 6 mega hellyet sehol se van meg a pontos érték???Mitől függhet még mindig szolgáltató??Kábeleim minden fasza modem is gép is... -
kamion1234
csendes tag
Kezd visszaálni a net eddig 4 mega körüli,remélem a reggel jobbakat hoz!! Köszönöm Istenem!!
-
kamion1234
csendes tag
válasz
kamion1234 #8802 üzenetére
Egyébként miért van 3 mac címe a modemnek?Known CPE MAC Address Status
1 00:12:c9:7f:11:2a Learned
2 00:13:71:e7:14:d0 Self
3 00:1f:cf:10:93:67 Learned -
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex #8789 üzenetére
Kipróbáltam és ment sőt visszafele is!Az utp- usb-s cucc nálam már 1 éve van így
Persze hogy modem, a szolgáltató csak a configot küldi most a fejlődéses fiber valami secret filét is rejtett a configba de ez is csak tévhit, a modem itt a lényeg és a firmware itt a korlát...
"Nem lehetetlen, hogy a központból kapot configból kibányászott kulcsot használva trükközik a modem, de ez megint jelentős fejlesztések kérdése hackelési oldalról, ráadásul egy olyan platformon, ami azért nem programozható csak úgy."Gyáris sebességet mutatja a szolgáltatót felé,miközben neked jön a 30 mega érdekes téma..Írok még... -
kamion1234
csendes tag
Itt egy kis videó
[link]
-
kamion1234
csendes tag
Ebbe a a szolgáltató állítja be vannak galibák,ez sztem és kb tuti ugy van hogy a szolgáltató csak a config fájlt küldi a modemre a modem Serial száma alapján.Szal ha most éneelviszem a modemem a haveromék, akinek 1 megás netje van rákötöm az enyémet 6megás lesz sztem,Hisz a modem a configot tolja ,meg jön az adat mint állat ,de viszont ezek a modemek olyan 30 megát bírnak vagy többet nem pontosan tudom...Áttértünk egy másik témára ha gondolod folytathatjuk,megbeszélem az ilyeneket...
-
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex #8785 üzenetére
Nálam szinte mindig ugy megy és mind a 2-őn torrentel töltöttem mind a kettőn max-al hozta nem felezett semmi sebességet,hiába még a szolgáltatónál is ezt csicseregték...
Kinyomtam estére a modemet semmi javulás,akkor sztem mostanság a szolgáltató nyalja a fagyit, nem tok mit tenni várok hátha belendül az a a 6 mega egyébként speedtesten ezen a gépen még mindig 50 megákat mér miközbe 6 megás a net a wifis netnél simán még 3 körül...Nem hiszem hogy még most is ennyien lennének rajta még mindig 3 mega körül fogok:
-
kamion1234
csendes tag
-
kamion1234
csendes tag
válasz
kamion1234 #8781 üzenetére
Egyébként mire való az az elosztókütyű amikor az oszlopról bejön a kábel és kétfelé megy a net meg tv? Mert egyszer nekünk cserélték,de viszont a régi megmaradt kiprobizom már hogy a régit rákötöm tudom ugy se történik semmi de kíváncsi vok
-
kamion1234
csendes tag
válasz
kamion1234 #8778 üzenetére
Ja meg a wifisnél rendesen méri a speedet nincsenek ezek a égbe kiáltó speedek...Reméle holnapra minden visszatér az eredeti kerégvágásba lesz 6 megás net és a wifis gép is veszi a 5,5-öt... Nem tom csak remélem én nem tok már mit tenni...
-
kamion1234
csendes tag
-
kamion1234
csendes tag
Üdv fiberesek!
Elég furcsa eset az enyém több szempontból!
Hétfő óta van 6/1-es csomag ami amikor bejött örültem mint majom a farkának mértem 6 mega minden a másik szobába usb-s wifin kapcsolodó net 5,9 minden fasza de most ünnepekre azt vettem észre hogy lassú de nagyon a másik gép wifin fog 1,5-öt ha,ez az is lehet hogy most sokan lógnak rajta?
Na de a torrent is a fasza volt 700-al szedtem most néha annyi,de speedtesten mértem és egy kibaszott laggom vagy nem tom mi a fasz van vagy a modem nem nagyon él,de a kép magáér beszél 27 ping...
Ez tudom hogy hazugság mert atorrent is kb 660 most de az elején így volt viszont a másik gép a wifis az rendesen 1,5-öt mér nem tom a gépemmel lenne valami bibi utp-n és usb-n is ugyanez a bibi xp-m van sp2...
Érdekes... válaszotokat várom mindentKérdezzetek azér szomorú is egyben ahogy bejött fasza minden most meg egyre lassab laggosabb,ünnepek nem tom mondjatok valamit!
Köszi előre is!!!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest