Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Először is üdv!
Most álltam neki komolyabban a fedorának (meg amúgy a linuxnak), megjártam a magam körét más disztrókkal, de messze ez volt a leggyorsabb eddig, így maradok ennél. Ezt az indián táncot mindenki el játssza szerintem
Viszont a linux világában még eléggé tapogatok és szükségem van a segítségetekre. Eddig Vizion segített, de nem akarom folyton őt zaklatni, meg említette, hogy vannak itt nála sokkal tapasztaltabbak is.Első körben mindenképp szeretnék minden szükséges codecet telepíteni. Feltettem az Audiacous mp3 lejátszót, de nem nyeli be az mp3-akat:
Feltettem a skype-ot, fel is települt rendesen, viszont ha el akarom indítani az a hibaüzenet fogad, hogy: A "Skype" indításam meghiúsult. Nem sikerült a gyermekfolyamat ("skype") végrehajtása (Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár).
Pedig fenn van a program, ha újra akarom telepíteni írja is, hogy nem lehet, mert már fel van települve. Próbáltam leszedni, majd újra tettem de a hiba megmaradt.Szükségem van a Sun-féle JAVA-ra, hogy firefoxban és Chrome-ban is működjön. Ugyanis, amit rendszeresen használok weboldalas progi/szolgáltatás csak azzal hajlandó működni, a többivel nem (OpenJDK, Icedtea java). Ez kivitelezhető? Ubuntun elég marcerás volt, de sikerült megoldani nagynehezen, itt nem tudom.
Szívesen veszek olyan oldalt, ahol esetleg fel vannak sorolva az ajánlott Gnome bővítmények, hogy melyikeket érdemes telepíteni.
Lehet, hogy hülyeség, a Fedora alatt van olyanra lehetőség, hogy lehessen a bootkor induló dolgokat menedzselni?Előre is köszi a válaszokat és remélem tudtok segíteni.
Pano
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest