Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Először is üdv!
Most álltam neki komolyabban a fedorának (meg amúgy a linuxnak), megjártam a magam körét más disztrókkal, de messze ez volt a leggyorsabb eddig, így maradok ennél. Ezt az indián táncot mindenki el játssza szerintem 
Viszont a linux világában még eléggé tapogatok és szükségem van a segítségetekre. Eddig Vizion segített, de nem akarom folyton őt zaklatni, meg említette, hogy vannak itt nála sokkal tapasztaltabbak is.Első körben mindenképp szeretnék minden szükséges codecet telepíteni. Feltettem az Audiacous mp3 lejátszót, de nem nyeli be az mp3-akat:
Feltettem a skype-ot, fel is települt rendesen, viszont ha el akarom indítani az a hibaüzenet fogad, hogy: A "Skype" indításam meghiúsult. Nem sikerült a gyermekfolyamat ("skype") végrehajtása (Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár).
Pedig fenn van a program, ha újra akarom telepíteni írja is, hogy nem lehet, mert már fel van települve. Próbáltam leszedni, majd újra tettem de a hiba megmaradt.Szükségem van a Sun-féle JAVA-ra, hogy firefoxban és Chrome-ban is működjön. Ugyanis, amit rendszeresen használok weboldalas progi/szolgáltatás csak azzal hajlandó működni, a többivel nem (OpenJDK, Icedtea java). Ez kivitelezhető? Ubuntun elég marcerás volt, de sikerült megoldani nagynehezen, itt nem tudom.
Szívesen veszek olyan oldalt, ahol esetleg fel vannak sorolva az ajánlott Gnome bővítmények, hogy melyikeket érdemes telepíteni.
Lehet, hogy hülyeség, a Fedora alatt van olyanra lehetőség, hogy lehessen a bootkor induló dolgokat menedzselni?Előre is köszi a válaszokat és remélem tudtok segíteni.
Pano
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most álltam neki komolyabban a fedorának (meg amúgy a linuxnak), megjártam a magam körét más disztrókkal, de messze ez volt a leggyorsabb eddig, így maradok ennél. Ezt az indián táncot mindenki el játssza szerintem