- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pavika
tag
válasz
ObiGabi #2813 üzenetére
Szia!
Ha azt szeretnéd, hogy a rába ne satufékkel álljon meg, hanem gurulva, akkor a gép xml fájlban a motor bejegyzésnél, lowBrakeForceScale értéket írd át. Kisebb értékre vagy egy jól működő módban nézd meg az értéket.<motor torqueScale="1.8181" minRpm="1000" maxRpm="2200" maxBackwardSpeed="15" brakeForce="15" lowBrakeForceScale="0.22" lowBrakeForceSpeedLimit="1" minForwardGearRatio="16.5" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="50" maxBackwardGearRatio="130">
-
pavika
tag
válasz
chipkonzol #2831 üzenetére
Töltsd le ezt a módosítást. Az eredetileg a játékban lévő vágóasztalok vannak benne, annyi különbséggel, hogy tudják a napraforgó animációt.
-
pavika
tag
válasz
n0tr3adY81 #1446 üzenetére
Ezt a JD traktort használom én is sok mindenre. Én a JD7280R.xml fáljból az alábbi két sort kitöröltem, így már nem idegesítő a hangja. Legalábbis szerintem.
<motorSoundRun2 file="Sound/JD7R_trasmission.wav" pitchOffset="0.55" pitchMax="1.40" volume="0.35" />
<fanSound file="Sound/JD7R_fan.wav" pitchOffset="1" volume="1"/> -
pavika
tag
válasz
olivera88 #1300 üzenetére
Hali! Az universal Procces Kit-et a bárhova billentés módhoz használom. Kell is hozzá. A mód alatt írják is, hogy mihez kell használni.
- Platzierbare Haufen - bárhova billentés
- Apfelmod
- ROS Obst Und Beeren
- ROS LagerhallenPl. ha a bárhova billentés móddal szalmát öntesz egy kupacba, akkor elég csak oda állni egy bálázóval és gyárthatod a bálát egy helyben állva. Úgy mint a képen. 13-ba kipróbáltam, de nem sok értelmét láttam, mert ugye össze kell szedni előtte, hogy le tudjam valahova billenteni. Akkor meg már egyből bálázom.
-
pavika
tag
válasz
GrooveHero #1266 üzenetére
-
pavika
tag
Elkezdődött a cukorrépa szezon.
Lassan a napraforgó is beérik.
Sikerült beszerkeszteni a mapba új növényt. Belerakni nem is volt nehéz (13-ba sokszor csináltam ) de a leadóhelybe ( trigger ) nem volt elég csak beleírni a plusz növényt. A játék során nem jelent meg az ára a PDA-ban, de leadni viszont simán le lehetett. Pénzt is kaptam érte. Most viszont lehet meg van a megoldás. Igaz béta módban. A térkép nem jelez hibát.
Bocs, ha hosszú volt. Gondoltam leírom, hátha más is akar új növényt a mapjába. -
pavika
tag
Köszi mindenkinek, aki vga kérdésemre reagált. Ismerősnek lesz összerakva egy gép és ha játszik csak ezzel a játékkal szeretne. Más nem nagyon érdekli. Persze így, hogy már meg van milyen vga ajánlott, úgy állítjuk össze a gépet.
-
pavika
tag
Sziasztok!
Mi az a minimum videókártya, amit érdemes lenne megvenni? Természetesen ne csak elinduljon vele a játék, hanem normálisan fusson. -
pavika
tag
Gab.68. Köszi!!
Végre megcsinálták, vagy csak most találtam meg a GuelleMistKalkModPack_LS15 módot. Gyorsan be is tettem a készülő map-ba.
-
pavika
tag
Üdv.
Nem tetszik a játékban, hogy a tele pótkocsi látványra nincs tele. Találkoztatok esetleg olyan pótkocsival, amiben a termény magasabban van. Kénytelen voltam egy-két pótkocsimat átrakni 13-ból a látvány miatt. -
pavika
tag
válasz
speedernet #711 üzenetére
A ChoppedStraw mod mellé van csatolva leírás, hogy hogyan kell bele tenni. Igaz angolul és németül, de érthető. A szükséges textúrákat a foliage mappába kell másolni. Utána csak egy notepad++ kell, hogy tudd a megfelelő sorokat bemásolni. Pár sort a modDesc.xml-be kell másolni. A map .i3d fálját is notepaddal kell megnyitni és ide is kell pár sort bemásolni. Ha jól csináltad, akkor működni fog. Most leszek kész a magamnak szerkesztgetett 2013-as map átrakásával 2015-be. Már csak a sertések vannak vissza és az erdő egy kis része. Bár az erdőnek nagy része elszáradt, így ha elkezdem a játékot irány fát vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN