Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Mennyit fizet? Van értelme egyáltalán "lehajolni" a szalmáért? Mármint amikor a kombájn otthagyja a földön, akkor ugye az után még bálázni, vagy csak simán felszedni...stb. HA pénzben jól fizetne, mint a silózás, akkor azt mondom, hogy megéri vele köszködni, de ha nem, akkor inkább a földre megy egyből a kulti oszt csókol anyád a gizi
más:
Múltkor valaki linkelt egy Fliegl rönkszállító pótot nekem, amit köszi így utólag is. Már kettőt is egymás után kötöttem, de kinőttem őket. Létezik olyan pót, ami nagyobb kapacitású, mint az előbb említett, (értsd: több fa fér fel rá) de ugyanakkor hasonló mód billenthető, szedhető ki belőle a fa? Tehát nem géppel kell kiszedni belőle a rönköket, hanem jobbra-balra nyitható, billenthető.
Köszi előre is
-
őstag
őstag
Én is így tettem, kivéve, hogy nincs várakozási pont, de anélkül is megy. A megállás alapból ki volt kapcsolva. Elsőre nem működött a pótkocsi kiürítése, de most igen. Nem tudom mit csináltam másképp (szerintem semmit) csak újból felvettem az útvonalat az előzőt meg kitöröltem.
(#1191) FrezeR Csak egy kombájn van, auton nem találta pedig ott volt 100 méteren belül, kézzel beállítottam, azzal nem is volt gond, a kombájnt ürítette. Csak a pótkocsit nem amikor az megtelt. A százalék alapból be volt állítva, kicsit babráltam vele, de nem látok összefüggést, akkor megy oda amikor tele a kombájn (kicsit hamarabb indul el felé), és akkor üríti a pótkocsit amikor tele van ( vagyis egész pontosan még nincs tele, de már nem férne bele egy újabb teli adag a kombájnból)
A behívás volt ami eddig lemaradt. Nem volt logikus, hogy ha a nyerges végzi a munkát, akkor a kombájnból is kell vezérelni. Így már minden működik rendesen. Szokni kell.Köszönöm mindkettőtöknek
Jöhet valami komplikáltabb. Generáltam egy útvonalat vetésre egy adott földterületre. Meg is csinálja, de ami fura, hogy előbb vet egy sort a tábla szélén körbe, utána halad oda-vissza. Ami ennél zavaróbb, az az, hogy a lejátszás kezdetén bekapcsolja a vetőgépet és árkon bokron át úgy megy. Ha a közbülső földek is az enyémek lennének, most azt is bevetette volna egy sávban. Ennek kiküszöbölésére oda kell vezetni a táblához. Csak így meg semmi értelme, ha már ott van akkor simán bérelhetek munkást is a feladatra. Az egyetlen "előny" hogy így nem kell neki munkabért fizetni, mert azt az első indításnál kikapcsoltam (kicsit sokallottam nehéz fokozaton az 1500€ -t óránként )
-
donmackó
addikt
Trágyalevet evvel a póttal lehet leadni. 30000 fér bele mint a sima nyerges garantba, de csak trakival vagy a liebherrel húzható szóval erős cucc kell hozzá. Feltöltöd majd a traki jobb oldalával oda mész a trágyaléhez,majd addig játszol előre - hátra még kiírja hogy slurry tanker ürítése. A száraz trágyát még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest