Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan mosó-moddal, ami valmennyire automata és pl csak át kell menni rajta, nem kell körbejárni a gépet, stb.?
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a legkisebb kultit és vetőgépet a legkisebb deutz alig húzza (felvett munkással)? 2 km/h-val csak

Továbbá a kisebb new holland kombájn is hasonlót produkál munkással aratáskor
Köszi!
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Courseplay segítséget szeretnék kérni.
Utánfutós krumpli vagy cukorrépa szedőnek hogyan, milyen course-t generálnátok?
Sajnos nem sikerül sehogy sem, mivel tolatni alig lehet ezen eszközökkel, ezért forduláskor megakad.Van szerintetek megoldás rá?
Köszönöm előre is a segítséget! -
84251
csendes tag
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy a munkás sebességét hogyan tudom növelni (sajnos fizetésemelés nem jöhet szóba
)?A 13-as FS-ban a sebességfokozatoknak megfelelő xml tagek átírásával ez ment illetve volt egy jobbféle mod is erre, de most nem találtam még ilyesmit. A drivecontol-t próbálgattam, de nem sikerült pont ezt vele megcsinálnom, de ha valakinek igen, akkor az nyugodtan megcáfolhat :-)
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)?