Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Köszi, ilyen tutorialt én is találtam. Nem jellemző, hogy működne, legalábbis a tutorial szerint biztosan nem. A Weidemann 4270 speciális eset a törzscsukló miatt. Gondolom emiatt nem csinálták még meg.
Átraktam '15-be, megvásárolható, és kb ennyiben ki is merül a funkciója. Viszont cserébe szépen néz ki

-
donmackó
addikt
Majd még kipróbálom a sima trágyával is (csak azt elszoktam szórni a földeken, és nem marad felesleg). Annyi a gyíkja hogy ha nem egyenes területre rakod, akkor a beton placc eláll a földtől mint a FS2013-ban (felette van), már pedig Bjornholm-ban egyenes területet találni... Valaki nem tud egyet?
-
olivera88
veterán
Na álljon a meg a menet.
Van az X Disc fűvágó annak a dolga fűvágás, az Easyflow nak meg az h összeszedje simán az összevágott füvet. Minek akkor kettő?
Felesleg akkor az Easyflow ha ugyanaz mint az X Disc. Mi értelme van össze szecskázni a rendbe sodort füvet mikor X Discel megoldható 1 menetben
-
őstag
őstag
Aki lemaradt az ajándékról annak itt elérhető az Amazone Pantera, 41m munkaszélesség, 4500l kapacitás, 12km/h munkasebesség, 52km/h végsebesség.
Jól néz ki, de bérelt munkással nem tud dolgozni. -
zsiz
őstag
ezt a videót már néztem én is
lehet hogy kicsit könnyebb irányítani, de én nem vennék joystickot csak ezért.. annyira bug-os a játék hogy tökmindegy
ezért mondtam, hogy sztem x360 kontrollerrel is jó. fakitermelés is szokható, igaz néha belekavarodok az irányításba, de nem is játszok valami sokat vele. még annyit hozzátennék, hogy egérhez képest is könnyebb szerintem kontrollerrel irányítani az erdészetis gépeket. -
őstag
őstag
én is xbox 360 kontrollerrel irányítom (wireless USB PC adapterrel), mindenféle állítgatás nélkül felismeri és kézre áll az alapértelmezett gomb kiosztás is
különösen a rakodók és daruk irányítása könnyebb, de a kormányzás is jobb mint billentyűzettel, és a kamera forgatása is könnyebb és gyorsabb mint egérrel
1x 2013 -at próbáltam kormánnyal, nekem nem esett kézre egyáltalán -
őstag
őstag
Igen a gond a mikrolag. Nekem fix 60 fps mindenhol Very High -on 8x élsimítással is. Van ennek külön topikja is, nem biztos, hogy a játék hibája.
ha állítgatok az NV vezérlőpulton akkor mintha eltűnne a mikrolag, a kép mindenesetre szebb és élesebb is
előre reprodukált képkockák száma 4
vsync - be
környezeti kitakarás - minőség
textúra szűrés - kiváló minőség
tripla pufferelés - be
virtual reality pre rendered frames - 4 -
FrezeR
senior tag
-
ObiGabi
aktív tag
Igen (de a kép alatt írtam is).
No, találtam valamit:
Alapból nekem innen indítja a játékot:
"D:\Games\Farming Simulator 2015\FarmingSimulator2015.exe"Létezik egy ilyen is, mellyel szintén nem megy a multi rész:
D:\Games\Farming Simulator 2015\x64\FarmingSimulator2015Game.exe"És van ez:
D:\Games\Farming Simulator 2015\x86\FarmingSimulator2015Game.exe"Na ezzel már elérhető a többjátékos mód. Kicsit bonyis.
-
vhw
addikt
Hirtelen rákeresve akkor a te videódat linkeltem volna

Szerk.: na ha eddig nem is volt linkelve, akkor itt van mégis; Farming Simulator 2015 (first run test @ GT630)
olivera88: a 610-et inkább tényleg hagyd. Bár ajánlottak neked a vga-s topikban pár erősebb használt kártyát, de ha mindenképp újban gondolkodsz, akkor a gt 630-as megtenné. (bár nem tudjuk a monitorod felbontását - de ha a kollégához hasonló 1280x1024-es felbontáson menne, akkor elfogadhatónak néz ki)
PCX-en ~13k-ért már van passzív hűtős Asus gt 630 (link)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és laposnál cserélni nemlehet.

Ilyesmire gondoltam én is a múltkor, annyi különbséggel hogy nem billenősbe nyomnám hanem sorba egymás után a szalagokat, majdnem vízszintbe állítva a homlokrakodós trakikkal.
Van az X Disc fűvágó annak a dolga fűvágás, az Easyflow nak meg az h összeszedje simán az összevágott füvet. Minek akkor kettő?

lehet hogy kicsit könnyebb irányítani, de én nem vennék joystickot csak ezért.. annyira bug-os a játék hogy tökmindegy

Értsem úgy h legkisebb felbontáson csak?