- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Hali!
Nem tudom az összpontszámot, egyik PH-s fórumtárs keresett még valamikor tavaly privátba, hogy ebben a feladatban segítsek neki, én is így, ezt az 1 feladatot kaptam.
Csak mivel elég érdekesnek tűnt, gondoltam megosztom veletek, remélhetőleg még lesznek érdeklődök, akik egy "kis" agytorna gyanánt nekiugranak.
Én szeretem az ilyen feladatokat, és örültem volna, ha annak idején nekünk is ehhez hasonló "nehézségű" feladatokat hoztak volna példaként, nem pedig a szokásosakat.
(Meg akkor nem kellett volna megtanulni magamtól)Más:
Korábban említést tettél rá, hogy 2003-ban csak 3 szabályt lehet megadni. Először nem is figyeltem fel rá, de most hirtelen végig gondolva ez nem igazán értem, nálam ugyanis 5 szabály van.
Na most ennek az lehet az oka, hogy 2007-ben készült tábla, de 2003-as formátumba mentettem?
Hogyhogy nem reklamál a 2003-as formátum az 5 szabály miatt(és működik persze)?
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50