Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget Delila és Cuci! Előrébb jutottam. Viszont most van egy újabb problémám. Ismét feltöltöttem egy mintát, ez már 30mega lett :S. Ha a részvényadatok külön fülekre kerülnek és onnan összesítem, akkor nincs baj. Viszont ha egy fülbe többet is szeretnék tenni, egymás mellé, akkor nem tudom a kódot működésre bírni. Jelen esetben az „Areszveny” fülben van három részvény adata. Az elsőt (Antenna) még be tudtam tenni, viszont a Csopak és az AAA adatait nem tudom. Hol van a hiba a kódban?
Összes – AI7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;OSZLOP(Areszveny!N6);0))Összes – AT7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;OSZLOP(Areszveny!Z6);0))Az összes A és B részvényt be kell tennem, és teljesen a kezdetekig vissza kell mennem. Sajnos az OTP-t csak később vezették be és ha annak a dátumoszlopát venném kiindulási alapnak, akkor az azelőtti néhány év kimaradna. (Bár én is erre gondoltam és ha nem találok ki valami jobb megoldást, akkor az lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50