- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Állnak a gyerekek a tornasorban. (nem mostanság, mondjuk 40 évvel ezelőtt, manapság nem frusztráljuk a tökmagot, hogy ő mindig az utolsó
) Nagyság szerint a legnagyobb áll elöl a legkisebb hátul. A második legnagyobb gyerek a sorban a második. Nálad ez az 55 és a 15 ez rendben van. A legkisebb áll hátul, a második legkisebb előtte eggyel. Nálad a legkisebb a 4 ez oké, a második legkisebb szerintem a 7.Majd holnap írd meg, hogy a tanárod hogyan értelmezte a feladatot? Nagy összegbe mernék fogadni, hogy hasonlóképpen ahogyan én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nagyság szerint a legnagyobb áll elöl a legkisebb hátul. A második legnagyobb gyerek a sorban a második. Nálad ez az 55 és a 15 ez rendben van. A legkisebb áll hátul, a második legkisebb előtte eggyel. Nálad a legkisebb a 4 ez oké, a második legkisebb szerintem a 7.
Fferi50