Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az aktuális tábla sorai napi szinten változnak, kerülnek ki sorok, illetve érkeznek újak. Emiatt nem lehet a V oszlopot egy az egyben átmásolni.
Úgy működik az egész, hogy van egy sablon munkafüzetem, amiben elvégzem a szükséges műveleteket, majd az eredményből egy szűrő által kiválasztott eredmény alapján 3 másik excel hozok létre - eddig a füleket másoltam át nem az excelt mentettem más néven, mivel a sablonban van a makró. Ezekben dolgoznak a többiek. Másnap ez a 3 táblázatot bemásolom a sablon egyik fülére és ennek bizonyos értékeit, eredményeit másolom be az aktuális táblázatba.
"w2-es cellában: körte --> ez alapján a v2-es cellában az alma érték kerülne kiválasztására"
Mondjuk ezt nem egészen értem, hogy miért így kellene.
Bocsánat, ezt elírtam, körte érték kerülne kiválasztásra, tehát a megegyező adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest