Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
kezdő
Köszöntök Mindenkit!
Platform, amit használok: Windows 7, Excel 2010. VBA-t értem és használom, autodidakta módon tanultam, úgy érzem nem vagyok kezdő, de a haladókat még csak messziről „nézem”.
Az alábbi esetben szeretnék segítséget kérni:
Nagyon sokat számolok, illetve számoltatok Excellel. Ehhez igénybe veszek Excelen belül, adott munkalapon fotó különböző programokat, bővítményeket. Az alap problémám az, hogy amikor egy számítási eset szélsőértékeit keresem, más-más paraméterekkel nagyon sokszor le kell futtatni egy „külső” programot Excelben. A programot egy billentyűkombinációval (pl. Ctrl+a) kell indítani, egérkattintással kiválasztani a megfelelő eljárást, majd az indító gomb egérkattintásával indítani az eljárást. Ezután saját párbeszéd ablakán keresztül kéri a pár darab bemenő adatait. Futás után az eredményeit Excel megfelelő celláiban közli és kilép. Excel - VBA értékelése után, ha az nem megfelelő, más paraméterekkel újra kell futtatni a „külső” programot.
A segítséget a „külső” program indítása, eljárásválasztása és indító paraméterek átadása automatizálásában szeretnék kérni.
Köszönöm szépen a segítséget.
Tisztelettel:
KBaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest