Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló! Na, ez lenne a tökéletes megoldás! Amennyiben fogom tudni telepíteni a céges gépre. Abban azért kételkedem, amilyen biztonsági beállításaik vannak hozzá.
Arra, hogy nincsenek megfelelő sorban, rájöttem, ezért dolgozom azon, hogy lehetne megszerkeszteni okosan. És azért keresek valami megoldást, hogy amikor beillesztek egy új hetet, akkor lehetöleg ne kelljen túl sokat melózni, mert az adatok kibányászása is igen melós, és a hetek elörehaladásával egyre könnyebb elrontani a képleteket, mi mire hivatkozik.#41699 Fferi50: Ugye nem gondolod komolyan, hogy feltolom a komplett céges anyagot. Ez szemléltetné mit kellene átalakítanom. A sorokból van 200+, az oszlopokba pedig hetenként jön egy B, Y, R hármas be. Az összes 200+ sorhoz.
Gondolkoztam olyanon, hogy valahogy sorba rendezést átforgatva oszlopba lehet-e csinálni referencia megtartással? Átforgató parancs tudom, hogy van az excelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Nvidia Quadro FX570
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50