- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy munkafüzeten belül vannak különböző lapok melyeken belül különböző projektek vannak felvíve melyeknek a státusza többféle is lehet. Azt szeretném, hogy a különböző lapokon található nem 'Lezárt' munkákat gyűjtse ki az 'Összesítő' lapra. Hasonlót már csináltam tömbösítéssel itteni segítséggel, de a különböző lapokon található adatok összegyűjtését nem tudom hogyan lehetne összehozni egy lapra. Minta elérhető, [link].
Arra gondoltam, hogy először összegyűjtöm egy lapra a projekteket mondjuk 1-20 sor 1. lap, 21-40 2. lap és így tovább. Majd utána ezen lapokról másoltatom át a véglegesre szintén tömbösítéssel, mert az első megrendelőhöz csak 5 munka van felsorolva akkor van 15 sor üresem ami nem kell. Remélem érthetően írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50