Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Pivotnál van olyan lehetőség, hogy két különböző sheetről gyűjtse be az azonos jellegű adatokat?
Két sheetem van, egyiken is van egy A, B, C oszlopnév, másikon is van egy A, B , C oszlopnév, ezekből kellene pivotot csinálnom.
Azt szeretném, hogy úgy kezelje a pivot, mintha egy sheeten lenne és teljesen összetartozna.
Ha simán kijelölöm az adatokat mindkét sheeten, úgy nem fogadja el...
Alternatívaként egy új sheetet is beiktathatnék ami mindig real time összegyűjti az adatokat a két sheetről egy X, egy Y, egy Z oszlopba. Majd erről menne a pivot. Ezt makróval biztos meg lehet oldani, de én nem tudom megírni.
De gondolom a pivotra is van megoldás.Vizuálisan is itt van, hogy mit szeretnék:

És persze mindig egyre több adat lesz az oszlopokban, szóval teljes oszlop kell legyen a forrás mindig.
Gondolom amúgy tök egyszerű, legalábbis remélem.

Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50