- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Pivotnál van olyan lehetőség, hogy két különböző sheetről gyűjtse be az azonos jellegű adatokat?
Két sheetem van, egyiken is van egy A, B, C oszlopnév, másikon is van egy A, B , C oszlopnév, ezekből kellene pivotot csinálnom.
Azt szeretném, hogy úgy kezelje a pivot, mintha egy sheeten lenne és teljesen összetartozna.
Ha simán kijelölöm az adatokat mindkét sheeten, úgy nem fogadja el...
Alternatívaként egy új sheetet is beiktathatnék ami mindig real time összegyűjti az adatokat a két sheetről egy X, egy Y, egy Z oszlopba. Majd erről menne a pivot. Ezt makróval biztos meg lehet oldani, de én nem tudom megírni.
De gondolom a pivotra is van megoldás.Vizuálisan is itt van, hogy mit szeretnék:

És persze mindig egyre több adat lesz az oszlopokban, szóval teljes oszlop kell legyen a forrás mindig.
Gondolom amúgy tök egyszerű, legalábbis remélem.

Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50