Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Olyan problémába ütköztem, hogy van egy adatsorom, amit egy már makrózott excel számol, (a csatolt képen a 13.-17. sor, de ez most csak ki lett másolva egy sima fájlba) és ebből kellene kikerestetnem az adott héthez tartozó max értéket a 14. sorból.
Tehát ha valahova felveszem a kb másfél év időszakához tartozó hetek sorszámát (40.,41.,42.,.. stb, egymás mellé) akkor a függvény megmondja, hogy a 40. héthez a max érték 37, a 41.-en ez 34, és így tovább...
A hetek és napok számát csak én írattam ki míg keresgéltem az esetleges megoldásokat, az nem része az eredeti adathalmaznak.Van esetleg valami 5letek?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50