- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy alap ez a képlet, de sajna nem vagyok nagy Excel-es.
Olyat kérdeznék, hogy:
Van egy táblázat, nevekkel, mellettük több oszlopban többféle számokkal, vagy épp üres mezőkkel. És én az utolsó oszlopba ki szeretném íratni, hogy ha egy bizonyos oszlopban van érték (O oszlop), akkor írja ki nekem az illető nevét ( =HA(O16>0;H16;" ") ), de ha az érték nagyobb mint 1, akkor már írja a név mögé azt is hogy mennyi (pl: Tóth Béla (2db) )
És ha megvan ez az oszlop, szeretnék belőle egy listát kinyerni, az oszlopban lévő üres cellák nélkül. Magyarán: egy névlista, mögötte jelölve ha 1nél több darab.
Előre is köszi ha vki segít.
szerk: A névlista úgy is jó, ha vmi irányított kimásolás/beillesztéssel Word-be tehető (van ugye beillesztés csak a szöveg megőrzésével, csak épp ott az összes üres sor is a nevek közt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50