Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZPC
csendes tag
Sziasztok!
Számomra komoly problémával fordulok felétek, félek hosszú leszek, bocsi.
Adott egy Excel2010-es file, 30 munkalappal. Minden lapon átlag 150 sorban egy "készletet" tartalmaz. Soronként 8 adat: cikkszám, megnevezés, db, ár stb., semmi különös, alap formátum. Ami extra, hogy minden sor első cellájában van egy kép a cikkről. Ezt egy honlapról másolgattam be: Képen jobbklikk/másolás => Excelben: Irányított beillesztés/Beillesztés: Bitkép. 100%-on 1,6 cm-esek a képek, vagyis kicsik, de mivel több száz cikkről beszélünk, ezért a fájl 90 megás. Minden oldalon van egy szövegmező, amivel rá lehet keresni a cikkszámra az oldalon, pici makró. A fájlt kb. két éve használom, egyre nagyobb lett, de a kicsit lassú betöltés után tökéletesen működött, két különböző gépen is használtam: WIN7 64, OFFICE2010 32bites.
Egészen két héttel ezelőttig: a munkahelyi gépemen simán müködik minden, az otthonin is szépen betöltődik, de amint rányomok a mentésre (még ha semmi sem változott) olyan, mintha lefagyna az excel. De nem, csak menteget, órákig!!! (Leteszteltem) Ezután már egy pillanat alatt ment, egészen addig amíg be nem zárom és újra meg nem nyitom, mert akkor újra ilyen hosszú! A benti gépemen továbbra is tökéletes.
Már régi volt a Win7-em, ezért gondoltam úgy is aktuális egy újratelepítés: új SSD-re WIN8.1 és először OFFICE2010 64bit aztán 32 bit de ugyan az a jelenség!!!!!!!!! A másik gépen hibátlan!!!!!
Olyan, mintha a megnyitás utáni első mentéskor a többszáz pici képpel molyolna valamit, de mit?! Nem az excelfájlban tárolódnak a képek hanem valahol egy rejtett könyvtárban és ezen a gépen nem találja?! Vagy mentéskor újratölti őket?! Vagy mi...?! De miért most, két év után és miért csak az egyik gépen, akkor is, ha zsír új minden?!
És a csattanó: előkerestem a fájl májusban arhívált, akkor hibátlan, csak két megával kissebb változatát és ugyan az a hibajelenség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen nincs!! Kérem segítsen valaki,mert tényleg begolyózom. Mégha többheti munkával létrehoznék is egy teljesen új fájlt, mi a garancia, hogy nem akad az is ki?
Kimondhatatlanul hálás lennék, ha valaki segítene, mert komoly munkám van benne és teljesen tanácstalan vagyok!

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50