Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Szia,
Az igazság, hogy nem tudom, hogy sikerült DARABTELI-vel megoldanod az első részét. Légy szíves oszd meg, mert érdekel, nem tudom elképzelni, hogy hogyan sikerült

Ja, megvan: Valahogy úgy csináltad, hogy összehasonlítottad a DARABTELI-t ráeresztve egyrészt az egész oszlopra, másrészt az adott cellától az oszlop végéig, és a kettő egyezését adtad meg feltételnek?
Valahogy így (ha az A oszlopot akarod így feltételes formázni)? :
=DARABTELI($A1:A$100;C1)=DARABTELI($A:$A;$A1)
Mert ennél szerintem kézenfekvőbb és rugalmasabb lenne így:
=HOL.VAN($A1;$A:$A;0)=SOR($A1)

Ami a másik részét érinti, csak add hozzá ÉS-sel a plusz feltételt. Sajnos nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy "Mindegyik kategóriacím előtt egy üres cella van"
Ha azt érted, hogy a cellától balra, és a B oszlopban vannak az adatok, (tehát az A oszopban van üres cella a ketegóriacímeknél) akkor valahogy így:
=ÉS(HOL.VAN($B1;$B:$B;0)=SOR($B1);$A1<>"")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50