- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsi6
újonc
Fferinek
Az Excel eszköztárának ActiveX vezérlői a Microsoft Forms 2.0 Object library-ben vannak.
Ezt írod :"Ezt kellene megnézni másik gépen, ahol ment a fájl."
A fájl nem másik gépen, hanem ezen a gépen ment, és itt a References között a könyvtár szerepel.A régebbi környezetet még megpróbálom "produkálni", csak az a baj, hogy nem állítottam be visszaállítási pontot - meg egyáltalán azt hogy kell csinálni ?
A fájl másik gépen való kipróbálása (másik Excel-lel) már jobbnak tűnik, csak az a problémám, hogy ezügyben elég "magánzó" vagyok. Vagyis nemigen tudom ezt hol kipróbálni.
Az utolsó észrevételedhez :"feltehetnéd a problémás fájlt valahova, hátha "megnézve" okosabb lehet valaki". Ezzel meg az a gondom, hogy nem tudok ilyen valakit. Ha ez online történne, akkor meg : hogyan kell feltenni a fájlt ?
Ne haragudj, nem a kifogásokat keresem, csak eléggé teli vagyok kérdésekkel.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest