- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsi6
újonc
Fferinek
Azt sajnos nem tudom megmondani, de ha rájövök, ígérem, hogy megírom.
Üdv -
bocsi6
újonc
Fferinek
Hurrá ! Sikerült !
Mégpedig rendszer visszaállítással, 3 nappal ezelőttre állítottam vissza.
Minden OK módon működik, remélem nem csak átmenetileg.Kérlek egy mondat erejéig szólj vissza, hogy osztozol-e az örömömben, és köszi az ötleteket.
Végső soron ez a mondatod adta az ötletet : "Nem tudom, tudsz-e régebbi környezetet "produkálni"."
Én egyet nem tudtam, hogy a rendszer automatikusan létrehoz ilyen visszaállítási pontokat.Köszi még egyszer
-
bocsi6
újonc
Fferinek
Az Excel eszköztárának ActiveX vezérlői a Microsoft Forms 2.0 Object library-ben vannak.
Ezt írod :"Ezt kellene megnézni másik gépen, ahol ment a fájl."
A fájl nem másik gépen, hanem ezen a gépen ment, és itt a References között a könyvtár szerepel.A régebbi környezetet még megpróbálom "produkálni", csak az a baj, hogy nem állítottam be visszaállítási pontot - meg egyáltalán azt hogy kell csinálni ?
A fájl másik gépen való kipróbálása (másik Excel-lel) már jobbnak tűnik, csak az a problémám, hogy ezügyben elég "magánzó" vagyok. Vagyis nemigen tudom ezt hol kipróbálni.
Az utolsó észrevételedhez :"feltehetnéd a problémás fájlt valahova, hátha "megnézve" okosabb lehet valaki". Ezzel meg az a gondom, hogy nem tudok ilyen valakit. Ha ez online történne, akkor meg : hogyan kell feltenni a fájlt ?
Ne haragudj, nem a kifogásokat keresem, csak eléggé teli vagyok kérdésekkel.
Köszi
-
bocsi6
újonc
Fferinek : Köszi, de sajnos nem sokra jutottam.
Azt még kifejtenéd bővebben, hogy mit kéne tennem a "Lehet, hogy kellene egy activex komponesekre hivatkozó MS dll" mondatod kapcsán ?
Meg egyáltalán, milyen beállítás változhatott, ami nem 1 Excel fájlt érint, hanem az Excel egészét ?
Mi erről a véleményed ?
Bár gondolom, ha erre tudnád a választ, akkor nagy valószínűséggel a megoldást is tudnád, úgyhogy lehet, hogy ez a kérdésem a költői kérdés kategóriájába sorolható.Köszönöm : bocsi6
-
bocsi6
újonc
Sziasztok, kérdésem lenne.
Van egy Excel fájlom, amire az Excel eszköztárából feltettem pár ActiveX vezérlőt, amikhez
eseménykezelőket írtam . Eddig minden OK volt, de távollétemben egy (azt hiszem) Office frissítés után
a rendszer a gépet újraindította. Ezután jött a gubanc.A fájl vezérlői ott voltak a helyükön, de nem működtek és ha a munkalap valamelyik eseménykezelője a
vezérlők valamelyikére hivatkozott, hibaüzenet jelent meg : Object required. Ki tudtam jelölni őket és a
Szerkesztőlécen annak rendje, módja szerint látszottak (=BEÁGYAZ(...)), de a Properties
párbeszédablakban nem jelentek meg ! Mintha tényleg nem lennének ott, pedig ott vannak.Ha pedig, ugyancsak az Excel eszköztárból fel akartam tenni egy ActiveX vezérlőt, újabb üzenet jött :
Az objektum nem szúrható be.
Ugyanez történt, ha egy tök új Excel munkafüzetbe akartam feltenni egy ActiveX vezérlőt.Office 2007 van a gépemen.
Mi lehet a probléma ?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest