Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszi a lehetőségeket, de az elsőt nem igazán értem. Gond az hogy a nyilvántartás folyamatosan lenne feltöltve és amint valaki felvísz egy sort abban a pillanatban megindul az automatikus számolás a megfelelő helyen és íródnak át a cella értékek. Ez muszáj hogy működjön hiszen ezért csináltam. Ha kikapcsolom az automatikus számolást akkor ez megszűnik?

Amúgy én nem makrózom arra sajnos nincs időm....Hol tudom kikapcsolni az automatikus számolást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest