Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi4506
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Helló Sürgős segítségre lenne szükségem...
Egy excelben munkafüzetben van több beillesztet nagy felbontású kép. Hogy tudom pdf-ként lementeni, úgy hogy ne csorbuljon a minősége a képeknek. A beállításokban a speciális fülön természetesen nincs bepipálva, hogy tömörítsen, szóval elvileg nem tömörít. Meg nagy 220ppi-re van állítva. De gondolom ezek csak excel formátumban lévő mentésre vonatkoznak. Próbáltam pdf nyomtatóval is, de akkor is rossz minőségű lettek a képek.Szóval, hogy tudom megtartani pdf-be való mentésnél az excelben lévő nagy felbontású képek minőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Foxpost
- Formula-1
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- iPhone-t használók OFF topikja
- OpenMediaVault
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50