Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
kéne egy kis segítség, valamiért csak nem sikerül pedig az elvét tudom. Névkezelőben kéne egy dinamikusan bővülő tartományt elnevezni ez ugye simán eltolás és darab függvény Függőleges tartománynál semmi gondom nincs vele kismilliószor csináltam de vízszintes tartománynál valamiért nem jutok dűlőre vele. De szerintem már a szét vet az ideg miatt nem ugrik be az a pofonegyszerű dolog ami miatt nem megy.

Mindenképpen darab függvény kell mert a darab2 megszámolja a ="" cellákat is ami nekem nem kell mivel képlettel kerülnek bele az adatok.
az adatok mondjuk az első sorban vannak a 20. oszlopig(T) de úgy kellene nekem ez a tartomány hogy mindig csak azokat vegye a tartomány részének ahol adatok vannak. Az A1 az mindig ="" szóval kell majd a végére egy -1 hogy ezt azért belevegye.
Hogy érthetőbb legyen azért kell mert ebből a tartományból diagram lesz és az üres cellákat nem akarom megjeleníteni rajta 0 értékként (="") kivéve az A1-et ami mindig fix üres cella.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50