Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Csak b.szott az ideg, hogy egy ennyire egyszerű dolgot nem lehet megcsinálni egy hülye táblázatkezelőben, mert ez aztán végképp nem lenne nehéz feladat, aztán egy óra ügyködés után találtam egy legördülő választéklista nevű cuccot, azzal sikerült. Kijelöltem a tartományt (beleértve a megnevezéseket (munkakör, beosztás, lakhely stb.) majd lista létrehozása, (lista rovatfejekkel kipipálva), ok, majd minden más tartományt is és így megy.
Igaz most eltűnik a nyilacska ami jelzi, hogy azt ott szűrhető oszlop, de a mezőn belül kattintva előtűnik/tűnnek! Nem értem, miért nem lehet ezt alapból megcsinálni, miért kell ez egy másik helyen előhívni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- iPhone 11 Pro 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50