- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Köszi, ez jó, ezt én eddig miért nem ismertem vajon?
Már csak a visszamentés nem megy, elmenthetem ugyan CSV-ben, de pontosvesszővel tagolt CSV-t enged csak menteni. Megnyitottam Notepad++-al is, ott szépen látszódott. Hogyan tudom rákényszeríteni, hogy márpedig tegye vissza 1 oszlopba őket vesszővel tagolva?
A Notepad->Keresés és csere->összes ; cseréje , funkció biztosan működne, de valami elegánsabb megoldás is létezik gondolom.
Delila_1: Világos, de nekem szerkesztés után lenne szükségem az eredeti formátumra, ki szeretném takarítani 1 kicsit, majd visszaimportálni oda, ahonnan kiszedtem, ezért fontos a formátum.
szerk: igen, a notepad cserés megoldása működik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest